Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL] Kablówka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuje osoby która zna się na kablówce.

Mam w domu kablówkę a chciałem ją puścić na dwa telewizory co muszę kupić aby ładnie chodziła na dwóch telewizorach jak podłączę przez rozgałęziacz to śnieży na obydwóch telewizorach i teraz nie wiem jak mam to zrobić proszę o pomoc bo już sił nie mam a chce aby ładnie chodziła co mam zrobić

Opublikowano

Zadzwon na infolinie (jesli takowa istnieje) tejze kablowki i zapytaj techników. U mnie rozdzieliłem UPC na takim trójniku, który zakupiłem na allegro za 4PLN. TV hula

Opublikowano
  • Autor

kupiłem kiedyś taki trójnik i nic później zakupiłem takie cosik za 30 zeta i było prawie dobrze tylko teraz czegoś takiego nie kupie bo nie ma u nas w mieście tak się zastanawiam czy powinienem jakoś sygnał wzmocnić tylko nie wiem czy przy dwóch telewizorach czy przy jednym czy w ogóle

Opublikowano

kupiłem kiedyś taki trójnik i nic później zakupiłem takie cosik za 30 zeta i było prawie dobrze tylko teraz czegoś takiego nie kupie bo nie ma u nas w mieście tak się zastanawiam czy powinienem jakoś sygnał wzmocnić tylko nie wiem czy przy dwóch telewizorach czy przy jednym czy w ogóle

Zadzwon do techników z kablówki. Na pewno mieli już nie ra zdo czynienia z takim przypadkiem i wiedzą co zrobić. No, chyba że za dodatkowe stanowiska trzeba płacić...

Opublikowano

ja mam Multimedie i na zwyklym trojniku mam na dwa telewizory w dobrej jakosci,

na poczatku na drugim sniezyl,ale zmienilem kabel i jest ok. :)

Opublikowano
  • Autor

tylko ciekaw jestem jakiej mam firmy kablówke czy w ogóle jakaś firmówka zakupiłem jakiś separator czy coś w tym z tylu i będę podłączał na wieczór i kabel nowy i zobaczymy tak się zastanawiam czy akwarium ma coś do odbioru bo kabel antenowy biegnie od kablówki i od telewizora za nim (za półką)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jeśli to sygnał analogody to podjedz do sklepu z elektoniką i kup rozgałeźnik - koszt 20-35zł. Dowiedz się czy twoj dostawca kablówki nie oferuje TV cyfrowej tzw. DVB-T?

Opublikowano

Zakładając, że sygnał z kabla jest w miarę OK to wystarczy zwykły rozgałeźnik (trójnik) Ważny jest oczywiście sam przewód i odległosci oraz prawidłowego (dokładnego) założenia końcówek (chyba tzw typ "F") na przewód

Ja u siebie mam multimedia i rozdzielałem na 3 tv (dwa zwykłe i jeden tuner w kompie)

Jakość na TV OK, na kompie znosna, ale to juz wina tunera w kompie