motor144 Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Jeśli VAG pokaże jakieś błędy to sobie je skopiuj potem wykasuj i po jakimś czasie trzeba sprawdzić które wywali ponownie. Jeśli akum dawno nie był odpinany to w pamięci mogą siedzieć stare błędy nieistotne dla Twoich poszukiwań. Tak czy inaczej daj znać co tam wyjdzie to będziemy kombinować . Co do ewentualnych nieszczelności to VAG pokaże to bardzo ogólnie i i tak na piechotę trzeba będzie szukać ale to się okaże.
rafal9119 Opublikowano 22 Października 2012 Autor Opublikowano 22 Października 2012 ok nie wiem kiedy go podepne ale po woli bede szukal sam jakiejs przyczyny moze cos nie szczelne jest lub no nie wiem bede kombinowal
debiannet Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Cześć i czołem jako że to mój pierwszy post Czy już rozwiązałeś problem ? mam identyczne objawy, szarpie najbardziej przy pierwszym starcie z rana na zimnym silniku, to jest takie boxowanie jak by za mało gazu dostał, jak dodam więcej gazu i na pół sprzęgle ruszę to jest trochę lepiej ale nadal to nie jest płynne ruszenie. Jak ruszam bez gazu, powoli puszczając sprzęgło to nie ma tego szarpania, wystarczy że ledwo dodam gazu i szarpie jak Fiatem.. Jak się silnik nagrzeje to jest nieco lepiej chociaż nadal nie jest to płynne. VAG nic nie wykazał. Auto dopiero kupiłem nie mam pojęcia co było wymieniane, ostatni full serwis był 1,5 roku temu wedle naklejki jaką znalazłem naklejoną na szybie.
Rekomendowane odpowiedzi