Faster84 Opublikowano 28 Października 2012 Opublikowano 28 Października 2012 czesc chcialem kupix taki zestaw Lux.pro ale nigdzie nie moge znalesc moze wiecie gdzie w pl mozna to dostac?
davidoff82 Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Xenon HID SLIM H1 H3 H4 H7 ksenon Made in Germany (2753865913) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. tu. mam i polecam warte ceny - w dwóch samochodach mam po dwa lata bez problemu już..
Faster84 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Opublikowano 4 Listopada 2012 tak tylko wlasnie on pisze ze zaleznie od dostepnosci a mi zalezy na slimach. a jeszcze mam pytanie czy w samochodzie z licznikiem fis musze kupic xenon can-bus? bedzie pokazywac spalona zarowke? np takie Zestaw XENON HID Cyfrowy H1,H3,H4,H7 GWARANCJA (2733904111) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Faster84 Opublikowano 5 Listopada 2012 Autor Opublikowano 5 Listopada 2012 czyli masz grube przetwornice
davidoff82 Opublikowano 7 Listopada 2012 Opublikowano 7 Listopada 2012 czyli masz grube przetwornice Możliwe że tak, dla mnie było ważne żeby się miesciły w lampach... i tak jest...
Rekomendowane odpowiedzi