GregG Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Witam Po przeszukaniu całego forum mam pytanie odnośnie wymiany tematycznej rurki, w którą wchodzi bagnet. Ona idzie z bloku. Ne chodzi mi o tą pomarańczową z tworzywa tylko stalową czy jest możliwość jej wymiany jeśli tak to proszę o opis jak to zrobić będę niezmiernie wdzięczny. Pozdrawiam
powaguspisz Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Jeśli dostęp jest łatwy to nie ma filozofii, bo np. u mnie w ASN 3,0 jest przykręcona na jedną śrubkę miej więcej w połowie wyjęcie jej nie stanowi większego kłopotu po zdemontowaniu obudowy filtra powietrza wtedy łatwiej dojść. A po co chcesz ją wyjmować ?? nie słyszałem o jakichkolwiek uszkodzeniach tego elementu.
GRYFI Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Nie napisałeś do jakiego auta ale z tego co pamiętam była na 1 lub 2 śrubkach.
GregG Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 Wybaczcie. Audi a4 95 rok 1.6 kod ADP. Auto jest po dzwonie przodu u miał uszkodzoną tą rurke i teraz nie wiem jaka tam idzie i jak ją wymontować czy ma ona gwint czy jest na uszczelnieniu kleju itp ---------- Post dopisany 03-11-2012 at 18:59 ---------- Poprzedni post napisany 29-10-2012 at 18:22 ---------- Witam Proszę o pomoc. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi