Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Skraplająca się woda w bagazniku.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. I znów jesień i zaraz mrozy i ten sam problem a mianowicie skraplajaca się woda w bagażniku. Jak tylko złapie mróz zamarza bagaznik i do wiosny nie mogę otworzyć. :)

Zauważyłem zeszłej zimy że normalnie w bagażniku wiszą sople :) na tej metalowej półce od głosników. Ogólnie to sporo wody sie skrapla w bagazniku zę na wiosne pokrowiec od zapasówki az zielony od plesni. Czy to normalne że tak się jesienia skrapla woda? Audi to moje pierwsze auto i nie mam porównania.

Opublikowano

Nie jest to normalne,sprawdz uszczelki bagaznika i tylnej szyby.

Opublikowano

o ja :/ tez mi sie tak wydaje ze te uszczelki przepuszczaja i jak przyjdzie mroz no to zebrana tam woda zamarza i dlatemu taki efekt

Opublikowano
  • Autor

Już chyba wiem skad woda, otwór na przewód od stopu w klapie wogóle nie zaklejony woda sie lała zobaczymy czy bedzie lepiej po zaklejeniu,

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Witam Panowie nie chce zakladac nowego tematu wiec odkopuje ten.. Od jakiegos czasu zauwazylem, ze zbiera mi sie woda pod tym materiałem w bagazniku:

http://szybkooferty.pl/uploads/photos/full/753/sprzedam_audi_a4_b5_-_klapa_bagaznika_2_753194.jpg

Co otworze bagaznik po ulewie to strumień wody leci:kwasny: winą moze byc wadliwa uszczelka czy jest moze jeszcze jakas inna rzecz przez ktora zbiera sie woda ?

---------- Post dopisany 03-06-2013 at 23:12 ---------- Poprzedni post napisany 01-06-2013 at 22:25 ----------

up. pomoze ktos ?

Opublikowano

Sprawdź mocowanie tablicy rejestracyjnej - jeśli na wkręty/nity a nie w oryginalnych miejscach to może po nich lecieć do środka

Opublikowano

tablica jest w ori miejscach. Podejrzewam, ze to od gory idzie wiec chyba przez uszczelkę.. choc dziurawa nie jest, nie wiem czy uszczelki szyby maja cos do tego hm ? Ociepli sie troche to wejde do bagajaa i ktos bedziee lał wodą bo jest to dla mnie mega zagadka :kwasny: