marjon Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 problem co prawda dotyczy opla ale mam nadzieje ze ktos tutaj mi pomoze. ojciec ma astre 1 -94rok, i ma do wymiany błotnik i ja niby musze mu to zrobic. chcialbym kupic błotnik w kolorze zeby sie obylo bez malowania ale nie mam mozliwosci sprawdzenia numeru lakieru na tabliczce znamionowej bo jej nie ma-jest tylko zastepcza bez numeru lakieru. pytanie brzmi czy mozna sprawdzic kod lakieru po numerze vin?? czy moze numer lakieru jest zapisany tez w innym miejscu auta?? vin: WOL000058R5182967 jesli ktos moze pomoc to bardzo prosze:hi:
otomsono Opublikowano 1 Listopada 2012 Opublikowano 1 Listopada 2012 Da się, przynajmniej w audi. W aso sprawdzą po vinie kolorek...
zradek1 Opublikowano 2 Listopada 2012 Opublikowano 2 Listopada 2012 niech da klapkę wlewu paliwa , to lakiernik dobierze kolor.
marjon Opublikowano 2 Listopada 2012 Autor Opublikowano 2 Listopada 2012 niech da klapkę wlewu paliwa , to lakiernik dobierze kolor. własnie chodzi o to zeby tego nie malowac tylko kupic w kolorze bo taniej wychodzi
tomcioo18 Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 ja odczytałem w bagażniku kod zapasem
marjon Opublikowano 3 Listopada 2012 Autor Opublikowano 3 Listopada 2012 patrzylem, nie ma, słyszałem że może tez być gdzieś na słupku ale nic nie ma:kwasny:
Illuminator Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 a gdzieś na klapie tył lub drzwiach kierowcy?
Rekomendowane odpowiedzi