Mabrothrax Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Cześć, Ostatnio zauważyłem, że co raz głośniej słychać jakby cykanie z listwy paliwowej. Po dłuższej jeździe czuć czasem benzynę z tych okolic. Czy to koniec tych wtryskiwaczy i czas na nowe?
grzes1150 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Cześć,Ostatnio zauważyłem, że co raz głośniej słychać jakby cykanie z listwy paliwowej. Po dłuższej jeździe czuć czasem benzynę z tych okolic. Czy to koniec tych wtryskiwaczy i czas na nowe? Jak wtryski cykają to tylko się cieszyć a co do zapachu wahy to może pasowało by wymienić oringi na wtryskiwaczach
waskivw Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Zdemontuj wtryski, oddaj do sprawdzenia i będzie wiadomo czy są jeszcze dobre , przy okazji oringi nowe.
Mabrothrax Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Opublikowano 6 Listopada 2012 No tak, ale nigdy wcześniej tak cholernie głośno nie pracowały i zacząłem się zastanawiać czy tak ma być. Najwyraźniej przy niższych temperaturach są głośniejsze. A z wymianą oringów dobry pomysł tak czy siak. Dzięki
waskivw Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 NO bo mają już swoje nalatane i luzy większe , ważne tylko żeby parametry trzymały.
Rekomendowane odpowiedzi