Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Przyciemnianie szyb.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
:thumbup1: Mariusz konkretny przyciemniacz :decayed:
Opublikowano

Ja dzisiaj oddałem swoją A4 do przyciemnienia w firmie motoglass. Koło 17 ma byc gotowa tak więc zobaczymy czy warto polecić... ;)

---------- Post dopisany 24-09-2013 at 19:22 ---------- Poprzedni post napisany 23-09-2013 at 14:06 ----------

odebrałem wczoraj autko.... gość poprostu jest nie poważny. Szyby boczne zrobił ale brzydko pęcherzyki, śmietki a tylnej w klapie nie dał rady okleic. Nie polecam tego człowieka.... boki już zostały ale z tylną szybą byłem dzisiaj na ul. Boya Żeleńskiego w Rzeszowie i zrobili bez problemu szybko, ładnie i solidnie choć. Nie są tani ale na przyszłość na 100% bym pojechał do nich

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

odgrzewam kotleta ponieważ będe scieme robil :wink:Kylo1991 mówisz o motoglass z Rzeszowa ? pytam żeby przypadkiem się na nich nie natknąć skoro tak partolą robote :wink:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mogłby ktos podtrzucic kontakt so tych z ropczyc od przyciemniania? dobrze robia?

Opublikowano

Ile procent fabrycznie Audi A4 B5 ma przyciemnione szyby ???

Opublikowano
mogłby ktos podtrzucic kontakt so tych z ropczyc od przyciemniania? dobrze robia?

tel 609 190 688 . Mariusz

ja już przyciemniam 4 auto więc jak najbardziej polecam

---------- Post dopisany at 01:38 ---------- Poprzedni post napisany at 01:35 ----------

609 190 688 Mariusz .

ja już przyciemniam 4 auto więc jak najbardziej polecam

• 1 rok później...
Opublikowano

Podpinam się do tematu audi a4 b7 sedan szukam kogoś kto przyciemni szyby w Rzeszowie lub gdzieś w bliskich okolicach kolor auta ciemny grafit pod czarny i szyby też chciałbym żeby były pod taki kolor,kogo polecicie?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego uderz do chłopaków z Hadykówki. Cena przez pół a robota tak samo dobrze zrobiona ;) Robiłem u siebie niedawno więc mogę polecić ;)

Opublikowano

Juz szybki przyciemnione,byłem na boya w firmie auto-szyby cena tak jak koledzy pisali,jestem zadowolony ;-)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kolego uderz do chłopaków z Hadykówki. Cena przez pół a robota tak samo dobrze zrobiona ;) Robiłem u siebie niedawno więc mogę polecić ;)

Potwierdzam chłopaki bardzo ładnie kleją wszystko docięte jak należy i cena :thumbup1:

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Podpinam się pod temat - szukam dobrego ściemniacza z okolic Krosna albo Sanoka :) i kogoś kto mi wstawi nowa szybkę z tyłu do avanta :>