Sqizzy Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Chciałbym iść na szkolenie nie związane z moją dotychczasową pracą. Ponieważ kosztuje kupę kasy szukam jakieś instytucji/programu w którym będę mógł ubiegać się o dofinansowanie. Naturalnie moją pierwszą myślą był urząd pracy i szkolenie jako bezrobotny. Niestety dowiedziałem się że na ten rok kasy na szkolenia indywidualne nie ma (pomimo tego że miałbym zaświadczenie od nowego pracodawcy że miałbym pracę z miejsca), mogą mnie wysłać na wózek widłowy . Zastanawiałem się czy istnieją jakieś programy unijne do których mógłbym się zgłosić. Macie jakąś wiedzę na temat programu dofinansować osób fizycznych ? Do kogo lub gdzie mogę jeszcze próbować uderzać ???? Aaaaa tylko nie pisać że "pod kościół". Tam byłem.... też kasy nie ma
sebul Opublikowano 10 Listopada 2012 Opublikowano 10 Listopada 2012 Na wozek chcesz ? to chyba kosztuje z 300 zl, nie masz tyle ?
Sqizzy Opublikowano 10 Listopada 2012 Autor Opublikowano 10 Listopada 2012 Z tym wózkiem to była taka ironia, to zaproponowali mi w urzędzie. Szkolenie na które chciałbym iść kosztuje ok.7000zł
sebul Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Ach, no chyba za takie cos Myslalem ze na wozki tak sie czaisz
Pab_lo Opublikowano 10 Marca 2013 Opublikowano 10 Marca 2013 Karol zerknij na temat Piotrka i napisz do niego to może coś ci podpowie http://a4-klub.pl/kazdy-temat-20/dofinansowania-ue-informowanie-mozliwosciach-rozwoju-freee-257495/
Rekomendowane odpowiedzi