airbob Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Witam Szukałem ale znalazłem tylko wymiary dla tylnych klap Jakie są wymiary montażowe emblematów s-line na listwach bocznych drzwi?
wrclaguna Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 Tego akurat nawet w ELSIE nie ma musisz porównac z jakims ORI autkiem .
pezex Opublikowano 12 Listopada 2012 Opublikowano 12 Listopada 2012 najlepiej na parkingu pod hipermarketem podjechać pod jakiegoś eS-Lajna i odmierzyć. Chyba że ktoś z forum odmierzy i Ci poda odległości.
airbob Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Opublikowano 12 Listopada 2012 Else też studiowałem. Kilka razy podchodziłem by pomierzyć i za każdym razem inny wymiar i to nie chodzi o pojedyncze mm, a jak dorwałem niby ori s-line bo miał cały pakiet na aucie to listwy mu się różniły o 1 cm pomiędzy lewą a prawą, tragedia. Pod marketem bez właściciela auta nie chcę atakować, bo wyjdzie że chcę emblematy zakosić, sam bym zbutował gościa na wstępie a później może pytał co robił w kucki przy moim aucie. Może któryś z kolegów co ma ori s-line pomierzy i poda wymiary, bardzo liczę na to.
szeryf Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 WitamSzukałem ale znalazłem tylko wymiary dla tylnych klap Jakie są wymiary montażowe emblematów s-line na listwach bocznych drzwi? Zaznacz na jakiś zdjęciu co dokładnie mam zmierzyć to zmierzę Bo jak będziesz mierzył u kogoś na parkingu to jeszcze pomyślą że chcesz je zwinąć hehe Jakbym zapomniał to pisz na pw
airbob Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Opublikowano 15 Listopada 2012 oto zdjęcie Nie potrafię zrobić by było większe, dopiero jak się na nie kliknie to się powiększa. <br /><br />
szeryf Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 oto zdjęcieNie potrafię zrobić by było większe, dopiero jak się na nie kliknie to się powiększa. Nie ma problemu, zmierzę i napiszę, ale dopiero po weekendzie Ma, nadzieję że nie będzie za późno ---------- Post dopisany 19-11-2012 at 20:51 ---------- Poprzedni post napisany 16-11-2012 at 11:13 ---------- A=45mm, B=14mm.
Makale Opublikowano 11 Lutego 2019 Opublikowano 11 Lutego 2019 Może, ktoś potwierdzić jeszcze te wymiary?
Rekomendowane odpowiedzi