danielom Opublikowano 30 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 30 Stycznia 2013 podobno byly ustawione ale kto to teraz wie trzeba bedzie wyjac i dac do sprawdzenia
RalphA4 Opublikowano 30 Stycznia 2013 Opublikowano 30 Stycznia 2013 witam, panowie nie ukrywam że wątek mnie bardzo zainteresował. Jestem szczesliwym poiadaczem awx, zachciało mi się quattro wiec dorezaliśmy quattro i właśnie mam objawy takie jak wyżej koledzy pisali jak wrzuce 5 i 6 i dam pełen but to przy określonych obrotach auto wpada w dziwne wibrace potem ustaje :/ do tej pory już rożne opcje wyminione poduchy łapa skrzyni, załatwiłem i podmieniłem wał z inna podpora a to dalej swoje. Co do pompek to mniema że są ok bo niecały rok temu aligator mi go stroił i było wszystko gites wiec się chyba nie rozjechały. Zastanawiają mnie te przegloby. Do tej pory na starej skrzyni ( pieciobiegowej) wszystko było sprawne i nic się nie działo, po zmianie na 6 biegowa i dołożeniu q właśnie te objawy zaczeły występować. Wiec pytanko jak zdiagnozować czy przegłuby mają luzy? nie ukrywam że bardziej wydaje mi się że to coś z tyły idzie, bo moje stare polośki są przełożne do tego wiec powino być git. Co radzicie ?
Rekomendowane odpowiedzi