Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kino domowe czy amplituner, a może wieża hi-fi najlepiej w okolicy 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie chcę się kusić na nie wiadomo co, a już tym bardziej na dwa głośniki stereo z których właśnie rezygnuję. Szukam jakiegoś kompromisu, czyli zestaw 5.1 który również w miarę normalnie zagra muzykę z tv, radia czy komputera. Nie mam wielkich wymagań.

Opublikowano

jarko, skoro masz już dwa głośniki, to dołóż do tego kolejne dwa dobre i efekty masz jak w kinie a jakość dźwięku lepsza niż w byle jakim zestawie 5.1

Jeśli nawet słoń Ci nadepnął na ucho, to różnicę poczujesz a jednostkę mocy masz niezłą

Masz dwa głośniki (jakie?), do tego możesz dokupić dwa, np. Klipsch B20 i już możesz oglądać filmy w 4 głośnikach.

Te Klipsche to małe monitory, ale dźwięk dają za***isty. Na początku mogą grać jako podstawowe głośniki.

Z czasem możesz sobie do tego dokupić centralny i subwoofer a potem jeszcze duże główne głośniki i ... będzie szał.

Weź jakąś płytę ze swoją muzyką, idź do sklepu (ale nie dla idiotów) i posłuchaj.

Opublikowano

Dwa głośniki, wielkie stare altony. Na pewno nie mogą zostać bo zajmują mi pół pokoju i wyglądają już wiekowo mimo iż po generalce są. Opcja dokupowania też niestety odpada.

Czytałem trochę o tych jomach w necie, opinię są różne. Większość jednak twierdzi iż za takie pieniądze to dobry wybór.

Opublikowano

Jomacz, czylo JAMO?

Słuchałem Jamo i zaraz po nich słuchałem Klipscha. Klicpsj miażdży Jamo.

Ja bym wolał posłuchać dobrego dźwięku w stereo niż byle jakiego w 5.1

Opublikowano

Sorki, Jamo. Wiem że słuchałeś, czytałem wątek. Klipsch taki dobry czy jamo takie słabe ?

W podobnej cenie znalazłem takie: KLIPSCH THEATER HD 300 ZESTAW KOLUMN 5.1 + KURIER (3402965599) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Teraz pytanie w jakich przedziałach cenowych słuchałeś tych kolumn jak grają bo i jedne i drugie można kupić od kilku stówek do kilku tysiaków.

Opublikowano

Jamo to półka budżetowa. Klipsch wyżej, ale są i lepsze.

Ja słuchałem sprzętu za 1000-2000 pln, z tym, że za dwie kolumny tylko.

Słuchałem JBL, Heco i coś jeszcze. Klipsch jak na swoją wielkość i wartość powalił mnie dźwiękiem.

Ten sprzęt polecił mi profesjonalista a nie koleś z MM/Saturna, koleś który na codzień zajmuje się nagłośneniem koncertów, imprez itp.