Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

kino domowe czy amplituner, a może wieża hi-fi najlepiej w okolicy 1000zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Podłączę się pod temat, bo moje kawalerskie hifi powiedziało pa pa, więc trzeba coś kupić. Budżet - najchętniej 1000-1500.

Ja stawiam na dobre stereo, bo satelitów i tak nie mam gdzie postawić i ścian na kable teraz pruł nie będę.

Czy ww. Denon/Yamaha nadają się do stereo czy bez sensu brać tylko do dwóch głośników?

Opublikowano

Oczywiście, że amplituner Denona jak i Yamahy się nadaje do dwóch głośników tylko wiadomo trzeba szukać ampli stereo a nie do kina

Opublikowano

No właśnie chodzi o to, czyli aplituner z 5.1 zagra dobrze na dwóch głośnikach (coś wyłączasz) czy do stereo jest inny.

Opublikowano

Dobry temat. Czekam na rozwinięcie:decayed:

Mam w domu dwie skrzynie Tosnila (stare jeszcze z czasów podstawówki). Głośniki są zjarane bo przeżyły wiele ciężkich bitów. Z tego co pamiętam to sa 2 niskotonowe, jeden średnio i jeden wysokotonowy. Teraz się zastanawiam czy kupić dobre głośniki to tego i amplituner czy lepiej jakieś gotowe zestawy.

Opublikowano
No właśnie chodzi o to, czyli aplituner z 5.1 zagra dobrze na dwóch głośnikach (coś wyłączasz) czy do stereo jest inny.

Z tego co kojarzę w większości ampli Denona jest możliwość podłączenia albo zestawu 5.1 albo stereo więc są przygotowane i pod to i pod to

Opublikowano
  • Autor

zmieniłem temat żeby bardziej naprowadzał na treść wątku

:decayed:

piszcie oceniajcie linki wklejajcie

---------- Post dopisany 17-11-2012 at 20:12 ---------- Poprzedni post napisany 16-11-2012 at 14:24 ----------

PIONEER VSX-520 3D 5x130W PIANO BLACK W-wa (2776213503) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

co o tym powiecie?

Opublikowano

Wolalbym Denona ktory Ci wczesniej zaproponowalem. Jezeli chodzi o "piano black" ....

nie chcij tego czyscic ;)

Opublikowano

W tych pieniazkach, szkoda tylko ze dales propozycje samego wzmacniacza... a ja zapytam - gdzie reszta?

Opublikowano

....jaka reszta.

Jest wzmacniacz, są kolumny.

Podłaczy do tego komputer, a z czasem jak bedzie cos potrzebowal...

Opublikowano
....jaka reszta.

Jest wzmacniacz, są kolumny.

Podłaczy do tego komputer, a z czasem jak bedzie cos potrzebowal...

Dosc specyficzne poczucie humoru.... ale chyba takie rozwiazanie nikogo nie zadowoli

Opublikowano

a gdzie reszta ?? - to samo tyczy Ciebie.

człowieku to jest tylko moja propozycja taka sama jak Twoja, z tym ,że się różni czym ?! radiem ?!

Dla mnie osobiście lepsze jest stereo niż pseudo kino m.in. te które zaproponowałeś.

Propozycja jest skierowana do zainteresowanego a nie do Ciebie (z całym szacunkiem).

Opublikowano

Z calym szacunkiem ale zainteresowany ma pewna (bardzo mala) kwote do wydania. Jezeli dla Ciebie nasze zestawy roznia sie tylko radiem to nie mamy o czym rozmawiac.

Poza tym wiekszosc podanych przez Ciebie aukcji to licytacje. Juz nie wspomne o stanie wizualnym tego co zaproponowales.

Od siebie dodam, ze jestes na FORUM i radze zaznajomic sie ze znaczeniem tego slowa.

Opublikowano

widzę ,że rzeczywiście nie mamy co rozmawiać, skoro :

- Twoja propozycja to wzmacniacz ,który zabiera nam już całą kwotę, a resztę proponujesz na raty (pogratulować)

- jakbyś poszukał dokłądniej na alle to te podzespoły +/- kończą się na takiej kwocie, bo tacy ludzie jak Ty tego nie kupują, bo....

- jest dla Ciebie ważniejszy wygląd a nie jakość dźwięku

na tym się kończy moje FORUM z Tobą - chłopak i tak wybierze co zechce i niekoniecznie skorzysta z mojej czy Twojej rady (którą tak zawzięcie bronisz)

Opublikowano

- Wzmacniacz to proponujesz Ty - nie ja....

- Wg mnie lepiej zakupic czesc sprzetu w systemie ratalnym nizeli grac plastikiem. Osobiscie sam korzystam z tego i jakos zyje.

- Wiec trzeba bylo poszukac i zaproponowac cos konkretnego dla kolegi i nie tylko.

- Chlopak wybierze co zechce - fakt, lecz napisal tutaj zeby sie poradzic bo widocznie pojecie w tym temacie ma niewielkie. I trzeba mu doradzic z glowa.

- Ty proponujesz niezly sprzet i bylo by ok. Gdybys nie napisal jednego. Mianowicie azeby Twoj sprzet podpial do kompa. Wiec zapytam w jakim celu? Zeby sluchac mp3? Wybacz. Do mp3 i pirackich kopii filmow wystarcza NOWE ZESTAWY zaporponowane przeze mnie. I przy dobraniu fajnyc glosnikow (5.1, 2.0, 2.1) kolega Golral bedzie zadowolony

Opublikowano

Myślę że w tej cenie może to nawet fajnie zagrać:wink: Ja bym się zastanwoił nad drugim zestawem:wink:

Opublikowano
  • Autor

też tak myślę nad drugim, chyba amplituner ciut lepszy

Opublikowano

Dokałdnie, ale też głośniki w drugim wypadku moim zdaniem są dużo lepsze:wink:

Opublikowano