Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Jak najlepiej dbać o skórę w A4 ??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gdyby ktoś z Małopolski / śląska potrzebował zregenerować tapicerkę skórzaną to załatwi rabat u mojego dobrego kumpla, który zajmuje się tym zawodowo

https://picasaweb.google.com/wnetrz

Do pielegnacji skórzanych tapicerek dla mnie topowe są środki firmy Lederzentrum.

Strona Główna - Czyszczenie skóry, renowacja skóry - Lederzentrum

Polecam z cała odpowiedzialnością, samą firmę jak ich środki i podejście do klienta bo takich firm ze świecą szukać w naszym kraju.100% profesjonaliści

Opublikowano
Gdyby ktoś z Małopolski / śląska potrzebował zregenerować tapicerkę skórzaną to załatwi rabat u mojego dobrego kumpla, który zajmuje się tym zawodowo

https://picasaweb.google.com/wnetrz

Do pielegnacji skórzanych tapicerek dla mnie topowe są środki firmy Lederzentrum.

Strona Główna - Czyszczenie skóry, renowacja skóry - Lederzentrum

Polecam z cała odpowiedzialnością, samą firmę jak ich środki i podejście do klienta bo takich firm ze świecą szukać w naszym kraju.100% profesjonaliści

*Mnie sama firma Lederzentrum nie przekonala ani troche do siebie.Produkty do pielegnacji są ok -przynajmniej dla mnie.

Dwa lata temu zamowilem farbe tonujaca bo mialem lekko przytarcie na boczku fotela.Wycialem kawalek skory w niewidocznym miejscu aby mieli jak dobrac kolor lakieru.Przyslali dosc szybko.Sprawdzam a tu jakis szaro niebieski kolor.Wkurzony dzwonie i mowie ze dostali probke wiec w czym problem.Szef przeprosil i na ich koszt przyslali nowo wymieszany lakier.Tym razem zielono szary.Brak slow na taka firme.

Opublikowano

HiRide

ja nie miałem żadnych negatywnych przejść z nimi. Akurat nie stosowałem farb tonujących, bo głównie kupowałem produkty do czyszczenia i konserwacji czyli Cleaner/strong cleaner oraz LV Protector i dla mnie są świetne. Kupując ori zestawy do pielęgnacji skór w ASO VW/Audi w środku masz produkty Lederzentrum właśnie.

Kontakt z firmą jest wzorowy, właściciel zna się na branży jak mało kto w PL to Ci mogę zagwarantować bo wiedzę ma ogromną w tym zakresie.

Opublikowano

a co można czyścić skórę 2 rożnymi produktami jednocześnie, raz jednym potem drugim ?:eusathink:

Opublikowano
  • Autor

Ja kupiłem mleczko 4car z "woskami pszczelimi" ale jakos nie widze różnicy po zastosowaniu tego, zapach skóry jest, natomiast wszystkie załamania chodź jest ich mało widać, musze spróbować coś lepszego :wink:

Opublikowano
HiRide

ja nie miałem żadnych negatywnych przejść z nimi. Akurat nie stosowałem farb tonujących, bo głównie kupowałem produkty do czyszczenia i konserwacji czyli Cleaner/strong cleaner oraz LV Protector i dla mnie są świetne. Kupując ori zestawy do pielęgnacji skór w ASO VW/Audi w środku masz produkty Lederzentrum właśnie.

Kontakt z firmą jest wzorowy, właściciel zna się na branży jak mało kto w PL to Ci mogę zagwarantować bo wiedzę ma ogromną w tym zakresie.

Przyznasz ze slowa to tylko słowa.Przekonalem sie osobiscie jak bardzo wlasciciel sie zna i dba o wizerunek firmy.

---------- Post dopisany at 23:34 ---------- Poprzedni post napisany at 23:32 ----------

a co można czyścić skórę 2 rożnymi produktami jednocześnie, raz jednym potem drugim ?:eusathink:

pierwszy srodek jest do czyszczenia a drugi do zabezpieczenia powloki

---------- Post dopisany at 23:38 ---------- Poprzedni post napisany at 23:34 ----------

Ja kupiłem mleczko 4car z "woskami pszczelimi" ale jakos nie widze różnicy po zastosowaniu tego, zapach skóry jest, natomiast wszystkie załamania chodź jest ich mało widać, musze spróbować coś lepszego :wink:

Nie uzyszkasz cudnych efektow przy uzyciu tanich srodkow.

Zalamania o ktorych piszesz ,pozostana -czego bys nie uzyl.

Trzeba by na nowo lakierowac.

Opublikowano

to ja wiem, chodzi mi o sam fakt 2 środków do czyszczenia, czy można użyć jednego po drugim :decayed:

Opublikowano
to ja wiem, chodzi mi o sam fakt 2 środków do czyszczenia, czy można użyć jednego po drugim :decayed:

Po użyciu środka czyszczącego trzeba odczekać 1-2h aż do całkowitego wyschnięcia, potem nakładać odżywkę.

Opublikowano

ooo dobrze że mówisz bo tego nie wiedziałem :wink:

Opublikowano
Ja korzystam już od roku z produktu meguiars - gold class rich leather spray. Jak dla mnie jest ok. Skóra ładnie pachnie i nie widać na niej efektu plaka, tzn. nie świeci się jak... oraz tapicerka nie jest tłusta w dotyku.

Będę obserwował temat bo bardzo fajny, też mam skórę i muszę o nią dbać, tym bardziej że to recaro :decayed:

Kolego a czym sie różni gold class rich leather od gold class leather conditioner ?:eusathink:[h=1][/h]

Pisząc, że będziesz obserwował temat, bo fajny, miałeś na myśli ten o skórze, czy może o moim czarnym klekocie?

:decayed:

A co do różnic miedzy tymi dwoma środkami... Patrzyłem tak na szybko na stronie showcarshine i opisy mają niemal identyczne. Rożnią się chyba sposobem użycia, tzn ten pierwszy jest w spray'u, a conditioner prosto z buteleczki. Więcej różnic nie dostrzegłem, tymbardziej że tego drugiego nie używałem.

Opublikowano

miałem na myśli temat o skórze :decayed: przykro mi :grin:

to pewnie jest to samo :wink:

Opublikowano
miałem na myśli temat o skórze :decayed: przykro mi :grin:

to pewnie jest to samo :wink:

Sic! :kwasny::polew:

Opublikowano

a co myslicie o czym takim

AUTOGLYM LEATHER CLEANER - WYCZYŚĆ SKÓRĘ (2765706158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

miał już ktoś z tym styczność - dobre to jest ? tak sie zastanawiam czy nie kupić ?:eusathink:

Opublikowano

AUTOGLYM LEATHER CLEANER - WYCZYŚĆ SKÓRĘ (2765706158) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

miał już ktoś z tym styczność - dobre to jest ? tak sie zastanawiam czy nie kupić ?:eusathink:

*

Witam kolege po sąsiedzku*:wink: *masz jakos konkretnie ubrudzona skore czy poprostu zabrudzona z uzywania?

Opublikowano

*

Witam kolege po sąsiedzku*:wink: *masz jakos konkretnie ubrudzona skore czy poprostu zabrudzona z uzywania?

lekko przybrudzoną z używania wię nie potrzebuje głębokiej renowacji :wink:, to ma być srodek który nada jej fabryczny blask :decayed:

Opublikowano

*

lekko przybrudzoną z używania wię nie potrzebuje głębokiej renowacji :wink:, to ma być srodek który nada jej fabryczny blask :decayed:

W takim razie spokojnie mozesz uzyc szczotki z naturalnym miekkim wlosiem na ktorej bedzie troche szarego mydla+troszke cieplej wody .Delikatne wcieranie i "szorowanie"Po minucie ,dwoch,wycierasz piane nawilzona szmatką - nie moze zostac na skorze woda albo zacieki.Najlepiej wytrzec do sucha.Efekt murowany:wink:

Co do "fabrycznego blasku" niestety nie pomoge bo nie znam *takiego srodka ktory to potrafi*:smiley: