drut4 Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 Problem polega na tym ,rano po odpaleniu nie moge ruszyc kierownicą,po kilkunastu ruchach ,lewo prawo zaczyna dzialac wspomaganie,zalany byl plyn czerwony febi.po zalaniu zielonego jest jeszcze gorzej, Pompa? , przekładnia?
damian81Z Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 logicznie patrzac to pompa nie daje odpowiedniego cisnienia, a jak zachowuje sie płyn w zbiorniczku ?
drut4 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Płyn spokojny,własnie wymieniłem jeszcze raz na nowy zielony,bez efektow,jak byl czerwony to bylo o wiele lepiej,sam juz nie wiem ,moze magiel bo sie tak zacina troche przy kreceniu.......
MATIUS Opublikowano 22 Listopada 2012 Opublikowano 22 Listopada 2012 wiesz co miałem podobny przypadek wymiana pompy pomogła ale w nie długim czasie poszedł też magiel..
drut4 Opublikowano 22 Listopada 2012 Autor Opublikowano 22 Listopada 2012 Moze te mieszanie plynow czerwony z zielonym zaszkodzilo ale nie ja to zrobilem,pojezdze tak troche moze sie poprawi w co watpie,
damian81Z Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 mozesz wymienic zaworek zwrotny koszt w aso 20zł, jak mi padł ten zaworek to miałem takie przeskoki kierownicy ,ciezko sie kreciło i nagle lekko i znowu ciezko i tak na zmiane
Rekomendowane odpowiedzi