Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Compensa-co myslicie?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

czy ktos moze wypowiedziec sie na temat ubezpieczenia oc/ac i assistance w Compensie?chodzi mi o to czy ktos mial z nimi do czynienia.w internecie sa rozne opinie,ja czesto wyjezdzam za granice i ciekawi mnie czy assistance faktycznie dziala jak powinno...i czy sa problemy z wyplata ac,pozdrawiam

Opublikowano

Z Compensą do czynienia nie miałem, ale obecnie likwiduję szkodę mieszkaniową w InterRisk.

To jest ta sama grupa Vienna Insurance Group.

Likwidacją szkód dla tej grupy zajmuje się ich spółka VIG Ekspert i ... to jest masakra.

Nie dość, że w 30 dni nic nie zrobili, to dalej mnie zlewają.

Ruszyło się dopiero coś, jak osobiście porozmawiałem z jakimś Dyrektorem Regionalnym i Dyr. ds. Rozliczeń.

Nie znam jeszcze wyceny, więc nt. wyceny się wypowiedzieć nie mogę, ale napewno się będę odwoływał, pisał skargę i żądał odsetek - za ich podejście do sprawy to teraz ja im utrudnię życie jak mogę.

Krótko: następnej polisy napewno tam nie wykupię.

Opublikowano
  • Autor

No to miec tylko nadzieje ze nie bede musial korzystac...przemecze sie do konca umowy i tez zrezygnuje,dzieki za opinie i zycze pomyslnego rozwiazania sprawy

Opublikowano

Korzystałem z AC w InterRisku i dopiero po roku czasu udało się "wyprosić" wszystkie pieniądze. Obecnie mam w Compensie i jakoś nie ma problemu narazie a korzystałem z Ac, szyby, holowanie.

Opublikowano
  • Autor

ooo... to cos optymistycznego:naughty: a jak to wyglada z holowaniem??mozesz cos wiecej napisac?nie było problemow?

Opublikowano

Telefon, umówiona godzina i laweta podjechała :)

Opublikowano

Mam już drugie autko w Compensie, Assistance działa, laweta przyjeżdża szybko. Przy szkodach też nie miałam żadnych problemów poza faktem, że zmieniając radio z fabrycznego na nowsze nie fabryczne nie wypłacono mi odszkodowania za nie po kradzieży a tylko za szybę. Taki fakt trzeba zgłosić ubezpieczycielowi i dodatkowo zapłacić haracz :decayed: Polecam pakiet szyba

Opublikowano
  • Autor

Ok,dziekuje za opinie.Troche sie uspokoilem...jeszcze raz dzieki i pozdrawiam

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Powiem tak jeżeli compensa, to tylko rób aso w AC niech oni się martwią i będzie super :)