Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B5 AEB] Tapicerka bagażnika,gdzie kupić?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Poszukuje elementu tapicerki bagażnika,a dokładnie chodzi mi o prawy boczek,łącznie z kratką nawiewu na szybę.Do kombi,kolor popiel.Fajnie byłoby jakby ktoś był w stanie załatwić ten element lub podać namiar na kogoś kto sprzedaje takie elementy.Z góry dzięki. :quattro:8d0780ee5739293dm.jpg

Opublikowano

wow jestes ze śląska... tam maja wszystko w stodołach :kox:

Opublikowano
  • Autor

A masz może namiar na kogoś? :wallbash:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Ja chętnie bym kupił same plastiki, za które zaczepia się roleta w bagażniku bo jakiś poprzedni właściciel mojego auta nie umiał normalnie zahaczać rolety i połamał uchwyty :(

Opublikowano
  • Autor

Witam,dokładnie o to samo mi chodzi.Tylko że tego elementu nie kupisz osobno,tylko z tapicerką,ja mam problem z tapicerką koloru szarego,bo grfit idzie dostać łatwiej. :quattro:

Opublikowano

Ja chętnie bym kupił same plastiki, za które zaczepia się roleta w bagażniku bo jakiś poprzedni właściciel mojego auta nie umiał normalnie zahaczać rolety i połamał uchwyty :(

Panowie to jest normalne w B5 :wink4: Malo tego że roleta w tym miejscu skrzypi to jeszcze te uchwyty się urywają :wallbash: Ja sobie poradziłem z tym problemem w bardzo prosty i trochę mało wymyślny sposób, bo co prawda tragicznie to nie wygląda, ale ładnie też nie :tongue4: Było o tym na forum wiele razy, masa ludzi ma z tym problem, a taki boczek kosztuje :wallbash: i ciężko go dostać. Dlatego polecam uporać się z tym w inny sposób. Ja dorobiłem inne uchwyty, teraz nie skrzypi, roleta siedzi bardzo solidnie i nigdy się nic nie połamie bo uchwyty są metalowe :tongue4: Pomalowane na czarno. Zaraz poszukam tematu na forum gdzie ktoś też sobie z tym w jakiś ciekawy sposób poradził. :th:[br]Dopisany: 30 Czerwiec 2008, 12:38 _________________________________________________Tu jest coś na ten temat i jeden patent :naughty:http://www.a4-klub.pl/smf/all_b5_avant_zaczepy_rolety-t2186.15.html

Opublikowano

Szroty , giełdy ..allegro :)

wow jestes ze śląska... tam maja wszystko w stodołach :kox:

:polew:
Opublikowano

Jeżeli to ucho do zaczepiania rolety jest pęknięte albo całkiem odpadło to jest jeszcze jedna opcja. Musisz oczywiście mieć ten ułamany kawałek plastiku.

Robisz tak: demontujesz boczek, kupujesz klej epoksydowy, kleisz w ten sposób, że nakładasz gruubą warstwę kleju od wewnętrznej strony plastiku, ustalasz położenie ułamanego kawałka żeby się nie przesunął i zostawiasz wysztko w spokoju na 2 dni. Ja tak zrobiłem i trzyma się idealnie a jeśli postarasz się nie upaćkać klejem boczku od zewnątrz to praktycznie nie ma śladu że coś było robione.