hghormone Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Witam posiadam Radio Symphony II , które ma w sobie zmieniarke na 6 płyt, do tego nawigacja w FIS oraz czytnik navi w bagażniku. Czy jest możliwość wymiany w/w radia na navi plus oraz czy musze wykonywać przy tym jakieś w tunelu, oraz czy musze stosować jakieś modyfikacje wiązki przewodów ?
jarek_ns Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Mówiąc o Navi Plus masz na myśli RNS-D czy RNS-E bo zdjęcia nie działają. Jak RNS-D to będzie cię czekała modyfikacja wiązki i montaż tunera TMC żeby działały ci komunikaty na FIS. Lepiej odpuść rns-d i zamontuj RNS-E koszty niewiele większe a zupełnie inne możliwości.
hghormone Opublikowano 23 Listopada 2012 Autor Opublikowano 23 Listopada 2012 Tak dokładnie chodzi mi o RNS-E , czy tam tez czekaja mnie modyfikacje wiązki przewodów ? Ogolnie u mnie jest navi ale tylko w FIS , nie wiem czy to ma jakies znaczenie ? Ja klikalem w linki przed chwila i dzialaly bez problemu.
jarek_ns Opublikowano 23 Listopada 2012 Opublikowano 23 Listopada 2012 Tu masz wszystko opisane krok po kroku. http://a4-klub.pl/warsztat-zrob-to-26/all-rns-e-7428/
hghormone Opublikowano 29 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2013 Dzięki za pomoc ---------- Post dopisany 29-01-2013 at 09:24 ---------- Poprzedni post napisany 23-11-2012 at 13:01 ---------- A co sie dzieje z navi ktora mam w fis i sterowanie obok recznego ? Czy ta navi pozostaje po zamontowaniu rns-e, czy wtedy sa to 2 oddzielne navi ?
Rekomendowane odpowiedzi