Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Co sądzicie o takich felach??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

ale trochę oklepany wzór te rs6 :). Poza tym drogie 1800zł, te moje mogę mieć w dobrej kasie :) w cenie nowych 15 :) lub taniej

Opublikowano

Oklepane to moze i sa :decayed: bo sam mam takie ale sa pancerne

Opublikowano
  • Autor

no tak ;)tez myslalem nad nimi ale za duza kase za stary model felg;).

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

Opublikowano

lepiej stare i pancerne niż nowe i chińskie :wink:

dla mnie mało atrakcyjne ale to kwestia gustu. na plus przemawia dobre ET - 25 :decayed:

dla mnie jednak felga pięcioramienna jest najładniejsza :dance2: (ale szerokie ramiona a nie jakieś patyczki :hi:)

Opublikowano
  • Autor

na ja mam 5ramienne sline ale chce 18 ;)

Opublikowano

To szukaj jakichś porządnych firmowych felg. Takich, które nie pogną się na pierwszej lepszej dziurze :wink:

Opublikowano
lepiej stare i pancerne niż nowe i chińskie :wink:

dla mnie mało atrakcyjne ale to kwestia gustu. na plus przemawia dobre ET - 25 :decayed:

dla mnie jednak felga pięcioramienna jest najładniejsza :dance2: (ale szerokie ramiona a nie jakieś patyczki :hi:)

nawet nie zauwazyłem... o ile na tyle Et25 da rade(sam takie mam) ale nie z kazda opona, to z przodu juz bedzie problem( sam mam 30)

Opublikowano
  • Autor

sadzicie ze te chinole to szajs za 13setek? et25 nie podejdzie do przodu?bedzie ocierac?

---------- Post dopisany 30-11-2012 at 20:53 ---------- Poprzedni post napisany 27-11-2012 at 12:33 ----------

Jaka oponę wsadzić na tą fele (et25) ? bo wczesniej jezdźiłem na 235/45/17 a wd zamienników powinienem mieć 235/40/18 bądź 225/45/18. Co radzicie?

Opublikowano

Nie wiem po jakich drogach śmigasz,ale ja jeździłem na 235 i już migdy więcej max 225 na polskie koleiny :wink:

Opublikowano
  • Autor

ja tez jeżdze na 235, chodziło mi czy przy rozmiarze 235/40/18 nic nie będzie tarło :)

Opublikowano

To zależy jakie masz ET felgi,bo 235/40/18 powinno wejść bez problemu :wink:

Opublikowano

kupił bym do siebie taką fele ale jak sobie pomyśle o naszych drogach to mi się odechciewa.. :kwasny:

Opublikowano
ja tez jeżdze na 235, chodziło mi czy przy rozmiarze 235/40/18 nic nie będzie tarło :)

no powiem ci ze mam dokladnie ten sam rozmiar i na pelnym skrecie mi troche ociera et35 :wink:

Opublikowano

no powiem ci ze mam dokladnie ten sam rozmiar i na pelnym skrecie mi troche ociera et35 :wink:

kolego jak może Ci obcierać na pełnym skręcie jak ja mam 235/35/19 ET 35 auto zglebione -40mm i nic nie obciera :eusathink:Tutaj masz kalkulator przeliczania rozmiarów i wpisz sobie swój rozmiar koła a mój i porównaj średnicę koła :whistling:

Zamienniki opon. Kalkulator opon. Przelicznik opon. Opony.com.pl

Opublikowano
  • Autor

hmmm :) czyli 235/40/18 powinno wejść z felga 18 z et25 ? bo jak wsadziłem fele na piaste to wystajeeeee :) a jak dojdzie opona to nie wiem czy nie bedzie trzec :(

Opublikowano
hmmm :) czyli 235/40/18 powinno wejść z felga 18 z et25 ? bo jak wsadziłem fele na piaste to wystajeeeee :) a jak dojdzie opona to nie wiem czy nie bedzie trzec :(

Ale jak się opona naciągnie na felge to nie będzie przeszkadzać,że felga lekko wystaje.Może się fajnie spasuje w nadkole.

Opublikowano
  • Autor

za duzo moze ;)fela o srednicy 8`` jutro trzeba uderzyc do wulkanizatora niech sie wypowie