grzesiek1209 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam wszystkich. W mojej A4 B5 99' AHL mam taką rurkę (zdjęcie wzięte z tematu o termostatach) do której nic nie jest podłaczone. Na zdjęciu jest jakaś rurka giętka która łączy ten element z czymś innym. Rurka ta jest poprowadzona w przednim pasie samochodu w kształcie U. (na zdjęciu zaznaczone strzałką). Co to jest i czy do tego powinienem mieć coś podpięte? <br /><br />
Mauros88 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 pokaz zdjecie swojego auta. To jest lacznik w przednim pasie pomiedzy turbo a intercoolerem.
grzesiek1209 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Ok. Ciekawe dlaczego ja to mam w swoim benzyniaku 1.6. W sobotę pewnie zamieszczę zdjęcie jak wjadę na kanał.
Mauros88 Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 to pewnie po jakiejs kolizji ktos po prostu pas przedni z TDI zalozyl stad ta rura:)
MASATO Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 od chyba 98 roku do każdego B5 R4 wsadzali takie same belki wzmocnienia przedniego nie ważne czy autko z turbo czy bez wiec tak ma być i nie oznacza to jakiejś ingerencji z powodu dzwona itp.
grzesiek1209 Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Opublikowano 29 Listopada 2012 Dzięki za odpowiedzi. Zajechałem po drodze do kumpla co ma też benzyniaka i okazało się, że też to ma więc to prawda z tym montażem do wszystkich... Koniec tematu.
bediks Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 U mnie też to chyba nawet po obu stronach
Rekomendowane odpowiedzi