Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

centralny zamek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z Centralnym zamkiem w moim aucie. Dzisiejszy delikatny mróz odrazu dał mi sie odczuc . Konkretnie , otwierajc samochod z pilota nie otwieraja mi sie drzwi kierowcy i pasazera z przodu . gdy zdjałem tapicerke z drzwi kierowcy ujrzałem ...a własciwie nic nie ujrzałem . pomyslałem ze to moze byc spowodowane jakas wilgocią w tym mechanizmie zamykajacym auto . postanowiłem wstrzyknac tam cos aby ewentulanie go rozmrozic . Po chwili podjałem kolejną próbe otworzenia drzwi niestety teraz razem z drzwiami tylnymi i bagaznikem opadała takze szyba kierowcy . Czym to moze byc spowodowane ?? i jak usunąc usterke ??

Opublikowano

dziwne, pierwsze raz słysze o takim czymś, może jakieś zwarcie czy cuś:kwasny:

Opublikowano
  • Autor

i co nikt nie wie o co z tym chodzi ??

Opublikowano

a pompka jest ok ?

Opublikowano
  • Autor

latem wszystko działało bez zarzutu ale teraz gdy przyszły mrozy wejscie do samochodu stało sie problemem

Opublikowano

ja bym sprawdził całą instalację, zaczynając od pompki łącznie z jej rozebraniem i sprawdzeniem wszystkich połączeń, kończąc na poszczególnych wyłącznikach i wtyczkach. Trochę roboty, ale warto. Osobiście miałem taki problem w pompce, nie wiem skąd znalazł się kawałem opiłka metalu na ścieżkach i robiło mi zwarcie, nie mogłem się dostać do samochody:wallbash: i musiała jechać po klucz 100km. I jeszcze ułamany jeden z pinów w wyłączniku od kierowcy i się nie otwierały. Więc sprawdź wszystko, może gdzieś wodę masz??

Opublikowano

Naj prościej i najszybciej jest podstawić drugą pompkę. Podejrzewam że w twojej " umiera " elektronika - steruje zmykaniem i szybami. podaj jaki masz nr pompki , może ktoś w okolicy takową ma u siebie to na chwile wsadzisz i sprawdzisz efekt.