bartosz85 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Siema Na szybko , wczoraj wróciłem z dalekich obszarów mroźnych do domu postawiałem auto godzinkę później miałem jechać dalej wsiadam patrze a na climatroniku pokazuje mi temp w Farenchajdach i na Fisie też?? WTF ?? jak to zobaczyłem.. mieliście może taką akcje ? i co z tym zrobić zeby normalnie było.
klysek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Naciśnij i przytrzymaj przycisk recyrkulacji (ten z zawiniętą strzałką ), naciśnij + temperatury aby zmieniać jednostki pomiędzy Celsjuszami i Fahrenheitami na wyświetlaczu klimatyzacji i wskaźnika temperatury zewnętrznej.
bartosz85 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 Okej dzięki po pracy podskocze i zobacze ...a takie pytanie czemu to sie tak samo z siebie stało ??
klysek Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Okej dzięki po pracy podskocze i zobacze ...a takie pytanie czemu to sie tak samo z siebie stało ?? no tego juz ci nie powiem cos musialo mu sie popierdzielic mi czasem sie sam zegarek o godzine do tylu przestawia
bartosz85 Opublikowano 9 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2012 No mi też czasami tak sie dzieje i od czasu do czasu pojawia mi sie koło daty antenka jakas?? nie wiem nawet po co to i do czego potrzebne.
pan kierownik Opublikowano 9 Grudnia 2012 Opublikowano 9 Grudnia 2012 No mi też czasami tak sie dzieje i od czasu do czasu pojawia mi sie koło daty antenka jakas?? nie wiem nawet po co to i do czego potrzebne. http://a4-klub.pl/uklad-elektryczny-16/all-zegar-radiowy-aucie-990/
Rekomendowane odpowiedzi