Opublikowano 12 Grudnia 201213 l Panowie mam prośbę, zakupiłem swojej żonie na prezent świąteczny zestaw głośnomówiący i chciał bym go zamontować do jej skody fabii 2. W skodzie siedzi radio skoda dance. Niestety nie mogę nigdzie w necie znaleźć jak zdemontować te radio, by zamontować te cudo. Potrzebował bym najlepiej z elsy instrukcję jak wyjąć te radio. Z "wierzchu" nie widać żadnych miejsc gdzie by można wsadzić wyjmaki, więc musi być jakiś inny sposób by je wyjąć. Bardzo proszę o jakieś wskazówki bo święta tuż tuż.
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Ranka przy radiu jest na wcisk. Jak ją zdejmiesz to pod spodem są cztery śruby, odkręcasz je i masz radio w dłoni.
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l tutaj masz aukcję i widać zaczepy SKODA DANCE MP3 !! OCTAVIA FABIA ROOMSTER YETI (2752335250) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Opublikowano 13 Grudnia 201213 l Autor oki. wielkie dzięki. W weekend zaczyna działać mikołaj - zobaczymy jak mu pójdzie.