tkamicki5 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 panowie,ja chciałbym sie zapytać,po jakim mniej więcej dystansie mój silnik powinien złapać 90stopini.bo dzisiaj chyba przejechałem z 6km i dopiero miał 90stopni...fakt że nawiew gorącego powietrza miałe na ponad połowe ale to chyba duzo nie robi...
hornet Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 robi dużo... miasto czy trasa ?? to też różnica...
tkamicki5 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 taka trasa bardziej,wyjezdzam z domu na ulice,rozpędzam sie gdzieś do 70 i jade cały czas praktycznie przez ok 12km,w połowie drogi łapie mi temperature...ma tak być czy jednak coś nie tak?
hornet Opublikowano 15 Grudnia 2012 Opublikowano 15 Grudnia 2012 a temp zew jaka ? Jak dasz większy nawiew i wyższą temp to wolniej się nagrzeje... jak moja zona wsiada i 24 ustawia i mówi że zimno
tkamicki5 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 no tak jak dzisiaj to było -1 bodajże...ale ostatnio było więcej poniżej zera i szybciej mi sie nagrzało i chyba to coś jest od nawiewu i ogrzewania...
tkamicki5 Opublikowano 15 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2012 czyli pewnie nie mam czy sie głowić dzieki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi