majkel1993 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Witam wszystkich mam pytanie czy jest możliwość zaprogramowania jakoś fisa,komputera tak aby na wyświetlaczu fisa wyświetlało mi które drzwi są otwarte?Czy trzeba zmienić licznik na poliftowy?z góry dzięki za pomoc:decayed:
Góral.tz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 nie ma programowania tej funkcji musisz mieć licznik z tzw pełnym fisem troszke kabelków i heja
majkel1993 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 mam pełen fis tzn.spalanie,dystans do przejechania itp
Góral.tz Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 to powiem ci szczerze że nie wiem wydawało mi się że i przedliftowe fisy miały drzwi każde, niech ktoś z przedlifta się wypowie
przemciotorun Opublikowano 18 Grudnia 2012 Opublikowano 18 Grudnia 2012 przedlifty nie maja i nie proboj nawet podlanczac..... musial bys zmienic licznik... na polift i to chyba z bialym podswietleniem i wymienic krancowki dzwi na 2 stykowe
majkel1993 Opublikowano 18 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 18 Grudnia 2012 ahm:kwasny: dzieki za pomoc:decayed:to za dużo roboty więc sobie odpuszczę ---------- Post dopisany at 22:36 ---------- Poprzedni post napisany at 19:15 ---------- i szkoda kasy;P lepiej w body s4 zainwestować
Rekomendowane odpowiedzi