Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL]problem z czujnikami parkowania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam - mam pytanko ponieważ w aucie są orginalne czujniki parkowania , po załączeniu wstecznego biegu słyczać tylko dzwięk w głośniczku natomiast nic sie nie dzieje jak cofam do tyłu , czy powinno cos pokazywać na komputerze czy powinien się zmieniać dzwięk który jest teraz cały czas ciągły , patrząc od tyłu auta jeden czujnik od strony kierowcy jest jakby wciśnięty w zderzak , pozstałe są równo ze zderzakiem ,czy to może być przyczyną,jak sprawdzić ewentualnie który czujnik jest uszkodzony , posiadam interfrejs VAG- pozdrawiam :th:

Opublikowano

przy wrzuceniu wstecznego jest jeden dźwięk, potem cisza.

Sygnał zaczyna się dopiero w momencie zbliżania do "przeszkody", im bliżej tym szybciej pika aż do momentu ciągłego dźwięku - wtedy jest około 30-50cm do ściany (chyba taka odległość)

Masz vaga- podłączałeś go już ? Nie ma błedów ?

Opublikowano
  • Autor

jutro zaraz biore interfrejs i zobaczę czy pokarze coś , bo dzis nie mam czasu , napiszę jakie są efekty podpjęcia pod VAG , czyli jak uszkodzony czujnik to powinno wykazać pod komputerem - pozdrawiam [br]Dopisany: 16 Czerwiec 2008, 19:55 _________________________________________________dziś po podłączeniu po VAG - pokazuje nastepujące błędy :

00542 - ten nie daje się wykasować

01375 - ten się daje wykasowaćlecz pojawia się po każdymnastępnym odpaleniu silnika

00553 - ten daje się wykasować ,po odpaleniu na postoju i ponownym odczytaniu nie pokazuje się lecz podczas jazdy napewno się pokarze

bojuz go wykasowywałem i jest ponownie

natomiast nic nie pokazuje co jest z tym parktronikiem , nic nie pokazuje że np.jest uszkodzony czujnik

aha - po włączeniu stacyjki i biegu wstecznego słychać z tyłu jak cykaja wszystkie czujniki - juz nie wiem coz tym zrobić [br]Dopisany: 18 Czerwiec 2008, 19:51 _________________________________________________witam - koledzy nonikt nie ,oże mi pomóc z parktronikiem - pozdrawiam