Łukasz WE Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Witam! Koledzy mam problem z ogrzewaniem, a mianowicie po ustawieniu climatronica na 18 stopni z kratek nawiewu leci bardzo gorące powietrze i wydaje mi się, że tak nie powinno być? Czy ktoś miał taki problem? Jak to można naprawić?
xDiselx Opublikowano 19 Grudnia 2012 Opublikowano 19 Grudnia 2012 Mozesz miec takie wrazenie ze to za cieple powietrze leci ja tez mam na 19 ustawione i cieplo leci na dworze teraz nie ma upałów wiec zeby dobic do tych 18-19 stopni musi troche nagrzac, u mnie tak samo jest w lecie chlodzi elegancko.
Łukasz WE Opublikowano 2 Stycznia 2013 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2013 klima w lato chłodzi ok, ale auto ciężko się nagrzewa przy ujemny temperaturach a w z nawiewów leci gorące powietrze mimo,że jest ustawione na 18 ---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- temperatura silnika jak dobije do 90 to zaraz spada na 80, a jak zrobić te nastawy podstawowe?
audifan1 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 Mam taki sam problem. Przy 18 st. jest masakra gorąco...tak samo jak przy np.23 Co to może być ?
Marcino87 Opublikowano 28 Marca 2013 Opublikowano 28 Marca 2013 klima w lato chłodzi ok, ale auto ciężko się nagrzewa przy ujemny temperaturach a w z nawiewów leci gorące powietrze mimo,że jest ustawione na 18---------- Post dopisany at 09:42 ---------- Poprzedni post napisany at 09:41 ---------- temperatura silnika jak dobije do 90 to zaraz spada na 80, a jak zrobić te nastawy podstawowe? ja myślę że jest dobrze poczekaj do lata...
Kuba A4 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 Opublikowano 13 Kwietnia 2013 przylacze sie do tematu ja myslalem ze jakas klapka cieplo-zimno jest przycieta
Rekomendowane odpowiedzi