przempu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Hej, koledzy i koleżanki, pisałem już o tym w dziale układ elektryczny, ale nikt nie był w stanie udzielić mi konkretnej odpowiedzi. Mam Radio Oryg Symphony II i zestaw głośnomówiący Motorola TK30 http://www.motorola.com/Consumers/GB-EN/Consumer-Products-and-Services/Car-Kits/Professional-Car-Kits/Motorola-TK30-Music-Hands-Free-Car-Kit-GB-EN . Podłączenie w teorii jest banalnie proste. Wszystko na kostkach ISO - tylko plug and play. Tak zrobiłem i... nie grają tylne głośniki... W związku z tym, że to taki hybrydowy patent - przednie głośniki pasywne, tylne głośniki aktywne i subwoofer. Najlepsze, że po podłączeniu zestawu dźwięk z radia też wychodzi tylko na przednie głośniki. Tylne ani drgną. Wiadomo, że do rozmowy telefonicznej włączają się tylko przednie głośniki ale zestaw ma podłączenie do ipoda, więc chcąc go używać dźwięk powinien być przekazywany na wszystkie głośniki... Jak podłączyć? Z czym zamieszać? co przelutować, żeby radio grało prawidłowo i zestaw działał jak trzeba.. please pomóżcie, bo jestem w kropce... pozdrowionka przempu
MarianekZg Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 podleć na spota w Niedzielę to DJ ci wyreza, ewentualnie powie co i jak
przempu Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 super, dzięki za odpowiedź, chętnie podskoczę. mam nadzieję tylko że się wykuruję, bo leże od kilku dni... A możesz mi jakiś namiar ewentualnie na priv podesłać? pozdrawiam przempu
Rekomendowane odpowiedzi