michalb1987 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Witam! Gdzy jakiś czas temu zaskoczyla mnie zima mianowicie nie zdążyłem zmienić kułek na stalowe zimowe pojechałem w miejsca w które coś takiego jak pług albo solarka niestety nie docierają i wtedy odkryłem kolejny problem w moim samochodzie:facepalm: Mianowicie napotkałem na drodze lekką górkę a na niej ścieg a pod nim lód i chcąc pod nią podjechać ESP móciał dość intensywnie pracować kontrolka cały czas się swieciła po jakichś 30s nagle wyskoczył mi błąd na fisie i zaswieciły się kontrolki od ESP i ABS ogóleni pompa i układ hamulcowy więc stanąłem zgasiłem silnik i odpaliłem jeszcze raz i wszytko było ok. Zrobiło mi się tak jakieś 3 razy i za każdym razem te same okoliczności. Co to może oznaczać pompa do wymiany czy może czujnik?
michalb1987 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Ok nawet jeslu ASR to chyba nie jest normalny objaw? Opony juz wymienione Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
michalb1987 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 Aha czyli nie mam ci sie denerwowac dzieki za odpowiedz Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2
Rekomendowane odpowiedzi