spawacz1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 koledzy obecnie mam 840 obrotów i chciałbym podnieść do 880 żeby buda mniej drżała, dodam że skrzynia automat DMU, moje pytanie regulacja znajduje się gdzieś na przepustnicy i czy po podniesieniu muszę zmieniać coś Vagiem? Kolejna sprawa obrotomierz zawyża o jakieś 80 obrotów za pomoc z góry dziękuję
wojtek26 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Obroty mozna zmienic VAG-iem w adaptacjach w kanale 2 jak dobrze pamietam. jak miałem ADR-a tez sie tym bawiłem.
spawacz1 Opublikowano 23 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 23 Grudnia 2012 jeszcze dzisiaj pójdę do auta i popróbuje, jeśli dobrze rozumiem mam wpisać żądaną wartość obrotów?
wojtek26 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 W adapatcji w kanale 2 zmieniasz wartość i obserwujesz jak zmieniaja sie obroty, jeżeli bedziesz zwiększał to obroty powinny pójsc do góry.
ja74687 Opublikowano 27 Grudnia 2012 Opublikowano 27 Grudnia 2012 a czy przy odpalaniu też można coś z obrotami poradzić ?? żeby wyły wyższe czy nie ?? chodzi tu o żeby ustawić ssanie
Rekomendowane odpowiedzi