bejnar26 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 zamilkła i nie chce zagadać, nie wiem co ja boli, wymieniłem halla pojawiła się iskra ale silnik nie zagadał nie mam juz pomysłu ... może ktoś pomóc ?
jedrekx Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witaj kolego w tym dziale się tylko witamy... użyj opcji w dziale technicznym
PIXI Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Dział techniczny pomoże .... tu się tylko witamy Kolego :gwizdanie:
A4m Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Serdecznie witam wszystkich użytkowników forum.
hans85 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam wszystkich użytkowników forum A4
Offro Opublikowano 23 Grudnia 2011 Opublikowano 23 Grudnia 2011 Witam wszystkich, Jestem nowy na forum, 'dotarłem' tu poprzez filmik na YouTube prezentujący jazdę Audi A4 B5 które zamierzam nabyć. Właściwie chciałem Was się właśnie w tej kwestii doradzić, ale przywitać się też nie zaszkodzi, szczególnie, że prawdopodobnie wkrótce dołączę do grona posiadaczy A4.
Rekomendowane odpowiedzi