wrclaguna Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj w KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj w KLUBIE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klysek Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makiGS Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 witam, od dziś jestem posiadaczem pięknej Audi A4 1.9 TDI 115KM Avant 2000r. od teraz będę czynnym forumowiczem i mam nadzieje, że w niedługim czasie spotkam się z wami na jakimś zlocie i można będzie powymieniać spostrzeżeniami na temat każdego z samochodów, później może się uda zrobić parę zdjęć to podrzucę. Przy okazji jestem z Bieszczad Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianekZg Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witaj w Klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witamy w klubie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stachu19 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich forumowiczów i miłośników AUDI. Aktualnie posiadam AUDI A4 b7. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witamy na najlepszym forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emenems Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich, aktualnie poszukuję Audi A4 B6, wcześniej jeździłem A3 8L. Z marką się nie rozstaję i mam nadzieję, że z Waszą pomocą znajdę ładną B6. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wotek8 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Skierniewice. Witam wszystkich na forum Audi A4 liczę na dobrą i owocną przygodę na forum. Jest to mój pierwszy samochód z czterema kółkami w logo, wcześniej były: maluch w kolorze yellow bahama z pakietem chrom, mazda 323 BG (amerykańska wersja) i ostatnio leon 1 1.6 benzyna. :siema:Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 :bry:witamy na forum:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smiles Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Audi! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wladi Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Siema witamy witamy:hi: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi