danekk1988 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 WItam wszystkich, jako nowy uzytkownik Forum, mam nadzieję że przyjmiecie mnie jak swojego ---------- Post dopisany at 18:45 ---------- Poprzedni post napisany at 18:44 ---------- tak jak w temacie, mam na sprzedaż Audiczkę Oferta - Audi A4 - Sprzedam Audi A4 S-line Wyposażenie: *chrom pakiet *ABS, ESP *Wspomaganie Kier. *el szyby, lusterka *podgrzewane fotele *kli hmm a dlaczego chcę sprzedac? RS4 chodzi mi po głowie
PABLO Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Kolego przeczytaj przede wszystkim regulamin bo nie możesz wystawiać ogłoszeń! Witamy na forum
Guregoru Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Po głowie to Ci może wiele chodzić ale jak zarejestrowałeś się tylko po to żeby sprzedać auto to możesz od razu konto skasować
kasperpl Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Lubelskie Polska audi a4 b6 2003r 1,9tdi quattro
Patrykbor Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Albo zrobimy zrzutkę na bananowca
Żurawek Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Żurawek. Zakupiłam Audi A4 B6 avant z 2004 roku i wsiąkłam pozytywnie, wręcz bardzo pozytywnie.
ergo94 Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Witam nazywam się Radek jestem z Zabrza.Własnie sobie kupiłem Audi A4 B5 2.5 Tdi i postanowiłem się zarejestrować.Mam nadzieje że się troche dowiem na temat tego auta od weteranów którzy juz posiadają te auto! Pozdrawiam Radek
simonsaid Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 witam wszystkich jestem ze Słupska, pozazdrościłem swagrowi [ olo_sl ] i od kilku dni jezdze A4 b7, poprzednio jezdzilem A3 takze wiele sie nie zmieniło pozatym ze doszło pare drzwi, wachaczy i jeszcze pewnie kilka klamotów , ogólnie jestem zadowolony z zakupu i mam nadzieje ze tak zostanie pozdrawiam
marko01 Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Witam wszystkich. Jestem z Wyszkowa. Moim marzeniem było posiadanie AUDI A4. Teraz się spełniło. Jestem posiadaczem A4 1.6 ADP z 1996roku. Czy szczęśliwym? To się okaże.
Rekomendowane odpowiedzi