reikeb Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Siemanko Kolejne a4, no prosze, szkoda tylko że automat ale pewnie daje rade
Skrzypek Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 witam na forum i zapraszam na spoty:a4fan::a4fan: http://a4-klub.pl/warminsko-mazurskie-93/spoty-olsztynskie-4361/index285.html
angrius Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Jestem szczęsliwym posiadaczem Audi A4 B5 1.6 od zeszłego tygodnia. Poprzednio miałem nissana sunny (jeszcze go mam, muszę sprzedać) i róznica jest kolosalna dla A4. Autko świetnie jeżdzi, mimo 300 tysięcy przebiegu nie widać tego po nim. A przebieg realny bo z pewnego źródła. Mam nadzieję, że będę się cieszyć z jego użytkowania przez cały okres jego posiadania. W czym liczę, że pobyt na tym forum mi to jeszcze barzdiej ułatwi. Zatem Witam Serdecznie wszystkich forumowiczów
lepian Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Witam , moje auto to A4 Avant 2.0 TDI Multitronic 2009 , to już trzecie moje a4 ale dopiero dziś trafiłem na forum. Witam wszystkich serdecznie. Lepian
qrajr Opublikowano 30 Marca 2013 Opublikowano 30 Marca 2013 Witam wszystkich. Nazywam się Kacper i właśnie postanowiłem kupić swoje pierwsze Audi. Niestety nie jestem w tym temacie zbytnio obeznany dlatego postanowiłem o pomoc zapytać fachowców. W taki oto sposób trafiłem tutaj. Mam nadzieje że dzięki Waszej pomocy uda mi się dokonać trafnego zakupu by w pełni cieszyć się samochodem tej marki. Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi