Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie dumni posiadacze Audi ??

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Witam bardzo serdecznie Wszystkich! :)

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,
Opublikowano

Cześć wszystkim ?

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Jestem z Chorzowa, nie lubię zwrotu witam?, mam e36 w gazie i fiestkę ecoboost od nowości. Planuję zakup Audi 2.0 tfsi i zagazowania go?

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć wszystkim.  

Generalnie nie mam jeszcze Audi A4 B6, ale zamierzam kupić 1,8t BEX. Założyłem to konto, żeby poczytać/dowiedzieć się na co zwracać uwagę, poszerzyć wiedzę na temat, ewentualnie sugerować się opiniami co do wyboru wersji silnikowej. 

W późniejszym czasie, czerpać informację o ewentualnych usterkach, tuningu, inspiracji :)

Pozdrawiam :) 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich forumowiczów. Na pokładzie melduje się nowy użytkownik A4 B6 1.8T BFB :) 

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witaj, napewno coś znajdziesz aby pogłębić wiedzę.?

Edytowane przez sebas958

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Cześć, witam wszystkich :) Mam na imię Michał, jestem z Poznania.  Od nie dawna jestem posiadaczem Audi A4 B8 2010r. 2.0 TDi

IMG_4454.jpg

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Hej! Założyłem tu konto, bo zrobiłem już parę modów z forum u siebie, a mam jeszcze parę w planach, do tego pojawiły się różne problemy, a to najlepsze miejsce do szukania rozwiązania! Wstawiam kilka zdjęć audiczki w różnych ciekawych miejscach :D Pozdro ;) 

51423724_1637258483041795_2276306836946681856_n.jpg

51362364_2219900271408068_5234984454245580800_n.jpg

49763648_292015774790948_8906852012499402752_n.jpg

Opublikowano
  • Autor

,,,
Opublikowano

Witam, w zwiazku z zakupem samochodu marki Audi uznalem za obowiazkowe przystapic do tego forum.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.