Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Podziękowanie.Bardzo trudno mi poradzić sobie z witryną,jestem z Białorusi i nie znam języka, próbuję przez tłumacza, ale jak tam zamieścić ogłoszenie?

Opublikowano

Witam szanowne grono. Dawno nie zawitałem na żadne forum.

Jestem nabywcą audi a4 b6 avant 1.9 AWX 2003. Czy szczęśliwym czas pokaże. Auto kupiłem prawie spontanicznie. Miałem trochę nóż na gardle, gdyż szybko musiałem nabyć jakieś auto po rozkraczeniu się poprzedniego. Kumpel trochę namówił mnie na audi i akurat trafiło się blisko na sprzedaż. Sentyment trochę pozostał po B4 Avant w 1.9 tdi 1Z, więc się zdecydowałem. Już kilka porad, pomocy odnalazłem na forum. Pozdrawiam forumowiczów! i oczywiście proszę o wyrozumiałość dla nowicjusza.

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,

,,,
Opublikowano

witam wszystkich :)

Opublikowano
  • Autor

Witam serdecznie w klubie :a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :hi:

,,,

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich i liczę na miłą atmosferę oraz owocną współpracę.

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam ;)

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Cześć. Co prawda nie mam a4 tylko a6 ale myślę że się dogadamy heh ? pozdrawiam z śląska

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

:hi:

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam i pozdrawiam Was...liczy sie tylko audi?

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam wszystkich. Od jakiegoś czasu jestem szczęśliwym posiadaczem a4 b8 trochę zaczołem się bawić w modzienie autka, mam nadzieję że znajdę tu trochę informacji i wymienię się swoimi doświadczeniami. 

Opublikowano
  • Autor

,,,

,,,
Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.