Hugo Opublikowano 1 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 1 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
somera Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Znalazłem twoje forum i korzystając z translatora google zdałem sobie sprawę, że jest fantastyczny! Przepraszam, jeśli nie rozumiesz moich słów, ale nie wiem nic o języku polskim, więc muszę skorzystać z tłumacza
Hugo Opublikowano 2 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Trawin Opublikowano 2 Stycznia 2020 Opublikowano 2 Stycznia 2020 Witam, Mam na imię Piotr i jestem nowym posiadaczem Audi A5 2012 rok, 3.0 TDI 245 km w quattro jest to moje pierwsze Audi, ale już wiem że nie ostatnie.
Hugo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Robert_Lubin Opublikowano 3 Stycznia 2020 Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam Wszystkich użytkowników forum ? Wszystkiego Naj w Nowym Roku
Hugo Opublikowano 3 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 3 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
Zmartii Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam wszystkich jestem z mazowsza . I będę zaglądał co chwila.
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
M0LZH Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam wszystkich pasjonatów Lukasz. Moja Audi to A4 B7 2.0TFSI 250bph silnik BWE
Hugo Opublikowano 4 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 4 Stycznia 2020 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, ,,,
MartinSo Opublikowano 4 Stycznia 2020 Opublikowano 4 Stycznia 2020 Cześć jestem posiadaczem Audi A4 b7. MIło mi że mogę dołączyć do takiego grona Fanatyków Audi Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi