Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Hej . Jestem Piotrek ;)  Mieszkam w Szwecji. 
moje autko Audi A4 B8 S Line  Quattro . 

pozdrawiam forumowiczów 

28E700ED-E638-42F4-B02C-27234009833C.jpeg

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Pochodze z miasta Krosno,jestem swieżym posiadaczem Audi A4 B5 125km ,licze na przychylne potraktowanie i wrazie czego o pomoc.

Audi A4 B5 125 km.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Czesc wszystkim juz na samym poczatku mam pytanie , chodzi o opony z felgami chce sprzedac ale ciezko mi sie doszukac ile moze byc wart ten komplet. Ktos podpowie jaki dzial odpowiedni ? 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich :D Tak więc nazywam się Damian, pochodzę z okolic Szczecina ale od 2014 na stałe mieszkam w Oslo. Ostatnio odalo się spełnić małe marzenie jakim jest S4 b8.5

Mam nadzieję na pomoc w paru kwestiach i postaram się w miarę odwdzięczyć :D

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Bardzo Mi milo ze trafilem do Waszego grona . Mam nadzieje ze znajde tutaj duzo informacji . Posiadam Audi a4b8 2.0Tdi 2008rok

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Serdecznie ?

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, chciałbym się tylko przywitać i życzyć wszystkim przy okazji szczęśliwego nowego roku :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień dobry Forum A4:)

Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!

Zdrowia, dużo "kucy", "hebli" jak żyleta i dojeżdżania zawsze bezpiecznie do celu:thumbup1:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.