Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie, 

Wczoraj stałem się dumnym posiadaczem Audi A4 B6 1.8T BEX Quattro. Bardzo się cieszę, że mogłem dołączyć do wszystkich fanatyków i posiadaczy samochodów marki Audi, są to świetne auta. To już moja druga Audi w życiu i druga taka sama. Ja mieszkam w Järna w Szwecji i może uda mi się znaleźć tutaj również innych ludzi posiadających podobne samochody w okolicy. Pozdrawiam serdecznie!

CF6AC463-282D-440D-9AF1-4F5C069C2F21.jpeg

0DCB7EFE-126B-4B7E-9B18-C353D943A8E5.jpeg

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich klubowiczów. Jest mi niezmiernie miło że mogę dołączyć do grona sympatyków marki Audi . Moje cztery kółka to A4 B8 3.2 V6 Quatro Tiptronic z 2008 roku . 

Jeszcze raz pozdrawiam wszystkich .

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie  wszystkich  klubowiczów . Jest mi bardzo miło że jestem z wami.   Moje Auto  to Audi a4 b6 1.9 tdi  130km  2003 rok ?

Edytowane przez Posejdos

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Hej, witam wszystkich forumowiczów:) od jakiegoś czasu jestem posiadaczem audi a4 b6 1.9tdi awx. Pozdrawiam

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich! Mam na imię Artur, od 5 lat jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4 b5 avant 1.9tdi AJM 2001 w wersji PRO line. Czarna podsufitka białe zegary itd. Dużo można nauczyć się z tego forum! Mam nadzieję że też dodam coś od siebie np. Wymiana wyświetlacza full fis, kodowanie ABS ESP itd. Pozdrawiam 

IMG_20210120_023007.jpg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam :)

Od 3 lat jestem szczęśliwym posiadaczem audi a4b5 2.8 v6 quattro z końcówki 2000r. Przez ten czas auto dzielnie mi służyło i nigdy nie zawiodło, chociaż wymaga parę małych napraw/modyfikacji. Postanowiłem, że auto zostaje w rodzinie więc chcę je doprowadzić do odpowiedniego stanu. Sprawy mechaniczne ogarniam a i lutownicą umiem się posługiwać więc liczę że z Waszą pomocą moja V6 odzyska swój dawny blask. :D 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam Wszystkich! :D Mam na imię Dawid, mam przyjemność z użytkowania Audi a4 b9 2016 r. Wszystko co uda mi się naprawić/upgradować, a nie będzie tego na forum oczywiście zostanie tutaj to udostępnione :D Miałem przyjemność skorzystania z pomocy użytkowników tego forum więc mam nadzieję, że będę miał okazję odwdzięczyć się :D

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich, jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 B9 z 2017 roku, silnik V6 3.0 TDI 272 km, napęd quattro w kolorze szara perła Daytona. Mam nadzieję, że będę mógł podzielić się swoimi doświadczeniami w dziedzinie kodowania przy użyciu OBD11. Pozdrawiam serdecznie :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich,

Posiadam Audi A3 8L (1997) AGU 150 KM. Mam z nim trochę problemów ale mam nadzieję, że użytkownicy forum pomogą mi się z nimi uporać :)

Pozdrawiam.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich i pozdrawiam. :)

Od niedawna posiadam A4 B8 2.0 TFSI.

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.