Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartolomiu Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam wszystkich ,jestem kierowcą od wielu lat ale pierwszy raz w życiu zakupiłem autko marki Audi.Jest to stare autko A4 B5 rocznik 1996 1.8T silnik AEB. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 28 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas1974 Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witajcie, jestem Łukasz jestem szczęśliwym posiadaczem RS3 8P po drobnych korektach w skrzyni biegów ale autko śmiga jak szalone. Pozdrawiam wszystkich fanatyków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 29 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lechuturbo91 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Posiadam audi juz kilka ładnych lat najpierw był to niezawodny 1,9tdi a od niedawna mam 1,8T?może i nie jest tak niezawodny jak poczciwy diesel ale mimo wszystko uwielbiam ten samochód? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemrawy95 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam wszystkich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zax72 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam wszystkich forumowiczów jestem posiadaczem aktualnie srebrnej audi a3 8l silnik 1.6, jest to mój 1 samochód auto cudo,jeździłem paroma innymi samochodami ale nie przekonały mnie tak jak audi. Aktualnie jestem na etapie zbieranie większej kwoty na nowe audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator 0583 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam wszystkich użytkowników Paweł Warszawa Polska POSIADAM AUDI A4 B6 2,0 ALT 2003. Jak niemal we wszystkich modelach ten sam problem 3 sekundowy terkot przy rozruchu. Planuję regenerację wariatora i wymianę pierścieni nastawnika. Pierścienie kupiłem w ŁODZI całkiem niezła jakość, ale regeneracja nastawnika to profesjonalna robota dla tokarza. Czy znacie kogoś kto wykonuje tego typu regenerację i ewentualny koszt. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aviator 0583 Opublikowano 30 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2021 Witam wszystkich klubowiczów Paweł w Warszawa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Dolnośląskie, Polska. Witam. Jestem nowy na forum i przybyłem tutaj ponieważ niedawno stałem się szczęśliwym posiadaczem: A4 B7 Avant 2.0 tfsi BGB quattro. Trochę poczytałem o problemach tych silników z pompą oleju oraz pompą wysokiego ciśnienia paliwa, dlatego postanowiłem dołączyć do społeczności by wzajemnie dzielić się "przygodami" oraz doświadczeniami serwisowymi. Pozdrawiam serdecznie. Mateusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jurand88 Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam Wszystkich użytkowników 4 kółek. Obecnie posiadam japończyka ale kusi mnie niemiecka motoryzacja, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Audi A4 Klub Polska Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Witam serdecznie w klubie Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Dk Opublikowano 31 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Stycznia 2021 Pozdrawiam wszystkich użytkowników Audi a4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi