Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, mam nadzieję że znajdę na forum tematy pomocne w rozwiązaniu problemów z b7, pozdrawiam??

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów.

Na imię mam Marcin i jestem z Warszawy. Samochód to Audi A4 B6 cabrio quattro 1.8t BFB.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Cześć,

Od miesiąca jestem posiadaczem Seata EXEO 2.0 TDI. Poprzednio była Honda CRV i ponad pięcioletni brak aktywności na forach motoryzacyjnych. Jak dotąd znalazłem tu wiele wskazówek jak rozwiązać problemy, które wypłynęły po zakupie auta. Jako, że społeczność EXEO praktycznie nie istnieje pomocy w pewnych tematach postanowiłem szukać tutaj. Jestem z Wrocławia, jak coś to już ogarnąłem chińskiego klona do diagnostyki :)

Pozdrawiam, avi

Opublikowano

,,,

Opublikowano

miło dołączyć do miłośników Audi

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim, mam na imię Łukasz, jestem z woj. świętokrzyskiego, jestem z tych, którzy grzebią sobie sami przy aucie, na forum szukam głównie porad oraz inspiracji na ciekawe modyfikacje :)

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Dzień Dobry dla Was wszystkich

Jako fan niemieckich aut przyszedł czas na Audi /wcześniej BMW, Mini, VW :-)/. 

Obecnie wybór padł na A4 B9 w Avancie.

Jest super.

M.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam, dołączyłem do społeczności jako dumny posiadacz nadgryzionej zębem czasu a4 b6 avant. Mam nadzieję, że z pomocą wiedzy zawartej na forum uda mi się doprowadzić auto do zadowalającego mnie stanu. :a4fan:

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam. Jestem tu nowy i zamierzam stać się  właścicielem a4. Pozdrawiam wszystkich z Łodzi 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć wszystkim. Przez ostatnie kilka dni znalazłem już bardzo dużo informacji na temat mojego Audi i chyba pora zacząć się udzielać. Dzięki za zgromadzenie takiej wiedzy w jednym miejscu.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Hej , jestem nowy :) proszę o wyrozumiałość 

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.