Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Przepraszam ,że w ty dziele szukam nowinek do audi q7 4m,ale przynajmniej coś się dzieje.I bardzo miło poczytać jaką macie wiedzę i chęć poznawania swoich aut.Pzdr Robert

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

witam i pozdrawiam wszystkich fanów audi a szczególnie a4 b8

Opublikowano

Witam serdecznie w klubie : a4fan: Mam nadzieję, że znajdziesz informacje jakich szukasz i forum będzie pomocne. Pozdrawiam :cześć:

,,,

Opublikowano

Witajcie droga braci forumowa. Jako nowy w tym miejscu wypada mi się z Wami przywitać. Jestem Marcin. Pochodzę z Pruszcza Gd. a moje auto to A4 B7. Pozdrawiam. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam majstrow...jestem że Szczecina.

Opublikowano

,,,

Opublikowano

witamy

Opublikowano

witamy:siema:

Opublikowano

Ema wszystkim posiadaczom Audi :audi: :) jak widać jestem z kujawsko-pomorskiego a to moja czerwona piękność :D

received_4844172982260158.jpeg

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam wszystkich  klubowiczów 

A4 b6 avant 1.8t bex 

jestem świeżym właścicielem b6 wcześniejszy model miałem a4 b5 1.9tdi 110 km .

na co trzeba zwracać uwagę w audi jakie usterki bolączki itd..???

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Witam, wszystkich z Dolnego Śląska. Stałem się, mam nadzieję  szczęśliwym posiadaczem A4 B8 -- 2.0--- 177,

Pozdrawiam serdecznie

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Cześć. 

Byłem już tu zalogowany jakieś 15 lat temu ale moje konto znikło. Teraz kupiłem kolejną, już trzecią A4. Tym razem 1.8 T AEB 1998  z nietypową tapicerką koenig blau. Jako że to już staruszka na pewno trzeba będzie nie raz przeczesać forum. Miejsce postoju Dzierżoniów, dolnośląskie. 

Opublikowano

,,,

Opublikowano

Siemka wszystkim! Od nie dawna zacząłe swoją przygodę z audi a4 b6 1.9 TDI (avf). Mam nadzieję że nie zajadę was na śmierć pytaniami choć już a starcie pare ich jest pozdro XD

Opublikowano

,,,

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.