Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Nowicjusz - wątek powitalny

Jest to część 1 dyskusji Nowicjusz - wątek powitalny.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów i dziękuję za przyjęcie! 😀

• Odpowiedzi 416,3 tys.
  • Wyświetleń 24,5 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Witam wszystkich, trafiłem na wasze forum po zakupie swojego pierwszego auta jakim jest A4 B7 z silnikiem 1.8T

Opublikowano

Witam Klubowiczów i tak jak większość kupujących warto się czegoś więcej dowiedzieć dzięki takim forum. Dzięki za przyjęcie.

Opublikowano

Cześć, jeżdzę od jakiegoś czasu audi a5 8t a partnertka a4 b8 w dieslu. Myślę że to forum jest nieocenionym źródłem wiedzy w którym będę mógł poznawać tajniki i rozwiązania problemów swoich audiczek 🙂

Opublikowano

Witam wszystkich. Czas teraz rozpocząć nową przygodę z  Audi.  Audi A4 sedan z 2022 2.0 benzyna 150KM. Przesiadka z Hyundai i40 - także 2 litrowa benzyna. Mam nadzieję, że znajdę tutaj wszystkie potrzebne informacje oraz w razie wiedzy pomogę innym. Witam raz jeszcze.

Opublikowano

Witam wszystkich 😉

Opublikowano

Witam serdecznie! 
jakiś czas obserwuję forum

pozdrowienia z Warszawy 

Opublikowano

Witam i pozdrawiam posiadaczy Audi szerokiej drogi i do zobaczenia na trasie 😉

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów!

Opublikowano

Witam wszystkich i dziękuję za przyjęcie na forum. 

Opublikowano

Witajcie, mam na imię Marcin i miło mi będzie Was poznać.

Opublikowano

Witam wszystkich klubowiczów i dziękuję za przyjęcie!

Opublikowano

Witam wszystkich jestem nowym posiadaczem a4b6 1.9tdi po wirusie 

IMG_20250628_182733019_HDR.jpg

Opublikowano

Witam Wszystkich Serdecznie. Na pokładzie Audi A8L D4 3.0V6 TFSI QUATTRO 2012r. 😁IMG20250504101707.thumb.jpg.d9eb0d991aa215331c546439a20213ff.jpg

Opublikowano

Dzień dobry 

Opublikowano

Chciałbym wszystkich uczestników tego klubu powitać jestem nowym użytkownikiem lecz posiadaczem audi A4B8 z 2008r już prawie od 6 lat pozdrawiam z woj. łódzkiego okolice Opoczna 🤟

Opublikowano

Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem. Miałem w posiadaniu Audi A5 8T cabrio 2.0 tfsi 2014 r. Teraz szukam następcy :) też Audi A4 B9 lub A5 F5. Pozdrawiam!

Opublikowano

Cześć!

Naprawdę, jest mi bardzo miło dołączyć do szerokiego grona użytkowników Forum. Mam nadzieję że moja wiedza i doświadczenie z zakresu oryginalnych części samochodowych grupy Volkswagena wniesie dużo pozytywnego w tematy z którymi przyjdzie mi się zmierzyć wspólnie z Wami. Po kilkunastu latach pracy w ASO mogę coś powiedzieć na ten temat, a co ważniejsze podzielić się Tym z Wami.

Kiedyś jeździłem Golfem 2, natomiast obecnie Audi A4B5 Avant 1.9PD AJM. Sprawuje się znakomicie już nie mal od 12 lat

Zachęcam gorąco do kontaktu we wszystkich tematach związanych z oryginalnymi częściami samochodowymi aut z Grupy Volkswagena.

Pozdrawiam Wszystkich !!!

Opublikowano

Witam i ja, jako nowicjusz i po raz pierwszy użytkownik marki Audi. Popadło na A4 B9 disel 2,0 190 KM. Jeździłem w życiu kilkudziesięcioma autami ale na starość będę jeździł Audi. Jestem osobą niepełnosprawną i posługuję się ręcznym gazem i hamulcem. 

Opublikowano

Dzień dobry wszystkim. A4 miałem jeszcze niedawno, przesiadłem się na SUVa ze stajni Audi ale dobrych rad, często wspólnych dla  marki nigdy za wiele ;)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Konto

Nawigacja

Szukaj

Skonfiguruj powiadomienia push w przeglądarce

Chrome (Android)
  1. Stuknij ikonę kłódki obok paska adresu.
  2. Stuknij Uprawnienia → Powiadomienia.
  3. Dostosuj swoje ustawienie.
Chrome (Komputer)
  1. Kliknij ikonę kłódki na pasku adresu.
  2. Wybierz Ustawienia witryny.
  3. Znajdź Powiadomienia i dostosuj swoje ustawienie.