Kitek1989 Opublikowano Sobota o 22:01 Opublikowano Sobota o 22:01 Chciałbym wszystkich uczestników tego klubu powitać jestem nowym użytkownikiem lecz posiadaczem audi A4B8 z 2008r już prawie od 6 lat pozdrawiam z woj. łódzkiego okolice Opoczna 🤟 3
Siwerss Opublikowano wczoraj o 13:53 Opublikowano wczoraj o 13:53 Witam wszystkich serdecznie. Jestem nowym użytkownikiem. Miałem w posiadaniu Audi A5 8T cabrio 2.0 tfsi 2014 r. Teraz szukam następcy też Audi A4 B9 lub A5 F5. Pozdrawiam! 2
TM Części ASO Opublikowano 13 godzin temu Opublikowano 13 godzin temu Cześć! Naprawdę, jest mi bardzo miło dołączyć do szerokiego grona użytkowników Forum. Mam nadzieję że moja wiedza i doświadczenie z zakresu oryginalnych części samochodowych grupy Volkswagena wniesie dużo pozytywnego w tematy z którymi przyjdzie mi się zmierzyć wspólnie z Wami. Po kilkunastu latach pracy w ASO mogę coś powiedzieć na ten temat, a co ważniejsze podzielić się Tym z Wami. Kiedyś jeździłem Golfem 2, natomiast obecnie Audi A4B5 Avant 1.9PD AJM. Sprawuje się znakomicie już nie mal od 12 lat Zachęcam gorąco do kontaktu we wszystkich tematach związanych z oryginalnymi częściami samochodowymi aut z Grupy Volkswagena. Pozdrawiam Wszystkich !!! 1
Rekomendowane odpowiedzi