Veiru Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam, jestem "świeżo" w posiadaniu Audi A4 b7 Avant 2.0 Tdi, chciałbym dołączyć do grona klub-owiczów i podzielić się swoją wiedzą
soberafal Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 :hi:czolem - witam wszystkich.jestem szczesliwym(nie do konca)posiadaczem audi.nie do konca bo dręczą mnie nierozwiazane problemy.z tond tez moja rejestracja .chcialbym sie dowiedziec kilu rzeczy i bardziej poznac autko ktore mam przyjemnosc prowadzic .pozdrawiam wszystkich.jezdzijcie bezpiecznie.
boseron Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 "z tond" powinny Cie dreczyć nierozwiązane problemy z językiem polskim..... ale witam i popraw sie
lucjanch Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 Witam mam już dość pseudo mechaników może tu znajdę pomoc
meryland Opublikowano 16 Listopada 2009 Opublikowano 16 Listopada 2009 czesc *proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich
Rekomendowane odpowiedzi