FAZY Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fomfero Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 witam bylych, obecnych i przyszlych posiadaczy audiol [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek_79 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witam. Jestem Grzesiek. Posiadam VW golfa mk2 fire and ice Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us ,ale zamierzam kupic większe auto,kombi ( powiększyła się rodzinka :> ) i m.in. jednym z faworytów jest audi a4 b5 avant.Trafiłem na to forum aby pogłębić moją więdzę na temat tego modelu,montowanych w nim silników, zawieszenia.Chciałbym poznać opinie forumowiczów na temat tego modelu ,poznać jego wady ,zalety, na jakie niespodzianki moge natrafić itp.. itd...także mało będę pisał,dużo czytał,troche pytał. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolkov Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Grzesiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chudineze Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaja77 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FAZY Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIXI Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowik1980 Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Hej. Dobry zwyczaj każe się przywitać...... więc Witajcie Wszyscy:) Moje przyszłe A4 właśnie jedzie do Polski ale już się zapisałem do klubu. Mam nadzieje, że dane mi będzie korzystać z bezcennej wiedzy użytkowników tego forum oraz że będę mógł dać coś od siebie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adagaw Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 WITAM JESTEM POSIADACZEM AUDI A4 FAJNA STRONKA [mod]*proszę czytać FAQ odpowiednich działów, bo nie stosujesz się do nich oraz nie krzycz (duże litery)[/mod] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
musti Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Lipca 2010 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2010 Witamy na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi