lukaszbr89 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Cześć jestem Łukasz z okolic Augustowa na Podlasiu. Nie mam jeszcze A4 ale mam nadzieje ze to będzie moje drugie auto. Obecnie jezdze citroenem xsara 2001 2.0hdi 90hp/205nm bez przesady kazde auto moze sie psuc, jak na razie moj francuz nie dal mi popalic
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Citroen na mechanika zarobisz :?:
Roberto71 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Od jakiegoś czasu jestem użytkownikiem audi a4. Najpierw 1.8, potem 2,8. Miałem z nimi nieraz problem jak nie z LPG to ze wspomaganiem. Mimo to jestem zachwycony AUDI i nie zamierzam zmieniać marki. Razem z żoną życzymy wszystkim wesołych świąt i szczęśliwego nowego roku!!!!!!!
sliverson Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Serdecznie witam wszystkich forumowiczów. Jako, że dziś mamy wigilie wszystkim życzę radosnych, pogodnych, rodzinnych świąt. Szerokiej drogi, rozwagi i niech moc będzie z Wami. WSZYSTKIEGO DOBREGO pozdrawiam sliverson.
czesio Opublikowano 24 Grudnia 2010 Opublikowano 24 Grudnia 2010 Witam wszystkich i życzę spokojnych świąt i wymarzonych prezentów.
Rekomendowane odpowiedzi