esio88 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam serdecznie, Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Audi A4 Avant B7. Poznając swój samochód i chcąc się o nim więcej dowiedzieć trafiłem na to własnie forum. Mam nadzieję, że dowiem sie tu wielu ciekawych rzeczy, a w przyszłości może komuś nawet w czymś pomogę. Pozdrawiam wszystkich klubowiczów
rolk161 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam, dopiero zaczynam ale w miarę możliwości proszę pisać pomogę tzn tyle ile będę wiedział. U mnie aktualnie jedynym problemem jest kontrolka regulacji wysokości xenonów. Mam audi a4 avant 2.0tdi 140ps. Pozdrawiam, Rolka 161
wicohouse Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam wszystkich posiadaczy Audi :> Mam nadzieje uzyskać kilka ciekawostek, które następnie zostaną przeniesione na moją srebrną maszynkę
efcia Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Witam. Przymierzam sie do zakupu B6 wiec chcialem co nieco sie o nim dowiedziec:)
Rekomendowane odpowiedzi