kamilINO Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 witam . Jak wyżej jestem z Inowrocławia.. moje auto to leon 1m 1,9 tdi lecz rozglądam się za a4ką dla żony więc mam nadzieje że znajdę tu wiele przydatnych info. pozdrówki
kwiatek.zary Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Od dwóch tygodni jestem szczesliwym posiadaczem AUDI A4B6 AVANT 1,9 2003 r,130 KM.Wymieniłem w niej wszystkie filtry i Olej silnikowy, bo to podstawa przy kupnie nowego auta. Zauważyłem ze wskaźnik temperatury silnika sam opada i po czasie powraca na 90 stopni.Myślę ze czyjnik chyba do wymiany,ale czy na pewno to tego nie wiem,moze u Was tez tak wskaźnik wariował?.POZDRAWIAM
salivagun Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Witam wszystkich, Szymon, Przymierzam się do zakupu a4. Liczę na małą pomoc. Pozdrawiam
slaweq1 Opublikowano 17 Maja 2011 Opublikowano 17 Maja 2011 Witam. Mam na imię Sławek. Jestem posiadaczem bratniej duszy Audi czyli VW Passata 1.8T. Mam nadzieję, że będziemy sobie pomagali wzajemnie
Rekomendowane odpowiedzi