gross Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam Konto mam od dawna (od jakiegośtam wspólnego spota A3-Club.net i A4-klub.pl dawno temu), ale dopiero dzisiaj się ponownie zalogowałem pozdr.
rafal949 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witam serdecznie Wszystkich...i zapraszam na piękny wschód Polski:)
muunek Opublikowano 9 Czerwca 2011 Opublikowano 9 Czerwca 2011 Witajcie. Mieszkam w Wielkopolsce; Rodzice dali mi na imię "Mirosław" i w zamian za to chciałbym się im odwdzięczyć i pomóc w zakupie auta. Między innymi po to się zalogowałem. Jeżeli chodzi o mój środek lokomocji, to mogę się pochwalić używaniem dość starego japońskiego auta o nazwie mazda z serduszkiem diesla. Chwalę sobie moje auto, ale wszystkie poprzednie - nie japońskie również sobie chwaliłem, ot po prostu - lubię to co posiadam i znajduję pozytywy nawet tam,gdzie ich mało.. Myślę,że AUDI byłoby dla moich rodziców dobrym wyborem, więc po cichutku poczytam, może popytam zadając jakieś głupawe pytanka (z góry przepraszam.. i wyciągnę wnioski. Pozdrawiam serdecznie. P.S. chętnie podyskutuję na temat mojej mazdy comprex...jeśli będą pytania..
Rekomendowane odpowiedzi